Uutiset

Työkoneet

Maxpo: Multihogin ensi-ilta

40 vuoden vuoden ajan Juslinien perheyritys Oy J-Trading Ab on ollut ympäristönhoitokoneisiin keskittynyt yritys. Nykyään tuotemerkkeihin kuuluvat muun muassa sellaiset vahvat brändit kuin Hags, Iseki, Bucher, Jacobsen, Ransomes, Walker ym. ym.

Hags-leikkivälineet sekä Bucher ja Jacobsen ovat yrityksen vanhimmat edustukset.

Yksi pitkäaikainen edustus eli Holder tuli nyt tiensä päähän. Ulf Juslinin mukaan uuteen sopimukseen ei enää päästy. Holderin omistukseensa hankkineen Kärcherin kanssa on kuitenkin sovittu, että huolto- ja varaosatoiminnot jatkuvat entisellään, vaikka Holderin myynti loppuu.

”Uutena edustuksena Holderin tilalle tulee irlantilainen Multihog. Kyseessä on taajamakäyttöön suunniteltu koneperhe. Mallistossa on useita eri kokoluokkia aina 75 hevosvoiman koneesta 120 hevosvoimaan saakka. Teknisesti Multihog-taajamakoneet edustavat varmasti markkinoiden kärkeä. Ketteryys ja kompaktius ovat ne tekijät, joita taajamissa työskentelevät arvostavat”, tiivistää Juslin.

Yrityksen verkkosivuilla on esillä viisi eri mallisarjaa. CV-malli on pieni puhdasverinen lakaisukone ja muut niin sanottuja työlaitteen kantajia. Työlaitevalikoima käsittää kaiken lentokenttien kunnossapidosta kunnallisteknisiin töihin ja viheralueiden hoidosta teiden ja katujen kunnossapitoon.

J-Tradingin osasto on A20.


Lue seuraavaksi