Uutiset

Työkoneet

Länsirannikon Konepäivät nyt LM-Parkissa

Koronavirus tauotti Satakunnan Koneyrittäjät ry:n järjestämät Länsirannikon Konepäivätkin neljäksi vuodeksi. Edellisen kerran näissä merkeissä kokoonnuttiin elokuussa 2019. Artikkeli tuosta tapahtumasta on luettavissa tästä. Tuolloin tapahtumapaikka oli Ulvila ja Maanrakennus Mykrä Oy:n terminaali. Tulevana lauantaina 30.9. tapahtumapaikkana toimii LM-Suomiset Oy:n tänä vuonna avaama LM-Park Raumalla. Portit osoitteessa Lakarinkatu 46 avautuvat aamuyhdeksältä ja sulkeutuvat iltapäiväneljältä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Messualue sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Raumalta Porin suuntaan, aivan kasitien tuntumassa.

”Suosittu tapahtuma kokoaa yhteen merkittävimmät maarakennus- ja metsäkonevalmistajat, koneyrittäjät ja muut alan tekijät. Alueelta löytyy nähtävää ja koettavaa niin ammattilaisille, opiskelijoille kuin perheen pienimmillekin”, lupaavat järjestäjät.

Näytteilleasettajiin voit tutustua tästä linkistä. Alla muutamia tärppejä.
Liebherr Finland tuo paikalle laajan kattauksen koneitaan:

Liebherr TA 230.

”Länsirannikon Konepäivät on mukava tapahtuma, joka kerää aina paljon yleisöä, niin ammattilaisia kuin muuten alasta kiinnostuneita. Päätimme tuoda paikalle paljon koneita, joukossa niin uusia kuin asiakkailta lainattuja. Ehdoton vetonaula on dumpperi TA 230 (lue lisää tästä). Pyöräkuormaajista paikalla on malli L 509 tele ja L 566 Xpower”, kertoo Petri Dubb.

Lisäksi paikalla on pyöräalustaisista kaivukoneista A 913C- ja kaksi A 916 C -mallia. Toisessa on kärry. Tela-alustaisista nähdään R 914 C ja R 920 C, jossa kiinni Risupeto (katso video alta)
Suomen Telakoneen tarjontaa:

Esillä on muun muassa Hyundai HL 940 A TM -pyöräkuormaaja.

Lisäksi pääsee tutustumaan Hyundain kehittyneintä A-sarjaa edustavaan, metsäalustaiseen kaivukoneeseen HX 145 ALCR HW. Sillä tehdään vahvaa tulosta metsämaastojen ojitusurakoissa ja muissa kaivutöissä sekä erilaisissa metsänhoitotöissä.

Hyundai HX145ALCR

Toisena kaivukoneena näyttelyssä esitellään Hyundain kehittyneintä A-sarjaa edustava HW 150 ACR. Se on lyhytperäinen pyöräalustainen kaivukone, jolla saadaan maahantuojan mukaan aikaan erinomaisia tuloksia pienillä ja suurilla työmailla.

Hyundai HW 150 ACRAvesco Oy tuo Konepäiville pari Caterpillar-kaivukonetta eli mallit Cat Next Gen 315 ja 325.

Lue lisää kolmekaksivitosesta tästä.
Cat Next Gen 315Nokia Ground Kare renkaisiinkin voi tutustua Raumalla 30.9. Lue lisää tästä.Eurajoen pappamopokerhokin tuo näytille hienoja menopelejään.

Satakunnan Koneyrittäjät toimii aktiivisesti koneyrittäjien toimintaedellytyksien ja -olojen parantamiseksi liiton edustamilla toimialoilla. Yhdistys pitää aktiivisesti yhteyttä paikallisiin asiakkaisiin ja viranomaisiin.

Yhdistykseen kuuluu noin 150 aktiivista maarakennus-, metsä- ja turvealan koneyrittäjää, joiden konekanta on ajanmukaista ja toimivaa. Yhdistys toimii alueen jäsenten edunvalvojana sekä edistää koneyrittäjien mahdollisuuksia Satakunnassa.

Satakunnan Koneyrittäjien puheenjohtaja on Jukka Storberg.

Lue seuraavaksi