Uutiset

Työkoneet

Honkajoen Konepäivät lähestyvät

Marraskuun 11. päivä järjestetään Honkajoella perinteiset Honkajoen Konepäivät. Tapahtumaa ovat järjestämässä Honkajoki Works Oy, Honka Trading Oy, Konemyynti ja konevuokraus Rentti, ja VV-Traktori.

Esillä on mahdollisimman monipuolinen ja laaja valikoima mm. maarakennuskoneita, traktoreita ja lisälaitteita. Edustettuja konemerkkejä tapahtumassa ovat mm. Case, Takeuchi, Hidromek, McCloskey, New Holland, Palms ja Kverneland sekä työlaitepuolelta Honkajoki Works.

Konetarjouksia lasketaan mahdollisimman houkutteleviksi niin uusista kuin käytetyistä koneista ja laitteista, sekä konevuokrauksen hinnoista. Myös yhteistyökumppaneita on lupautunut esille.

Laadukkaat tuotteet ovat olleet Honkajoen konekauppiailla aina osa menestystä, mutta isompi merkitys on henkilöillä niiden takana. Pitkät asiakassuhteet on luotu ammattitaitoisella ja luotettavalla toiminnalla ja palvelevalla asenteella. Lisäksi osataan tehdä myös yhteistyötä, josta nämä Honkajoen Konepäivät ovat oiva esimerkki.

Honkajoen Konepäivät ovat avoinna pe klo 9–18. Lisäksi järjestäjät lupaavat, ettei tapahtumasta tarvitse lähteä nälkäisenä. Tarjolla on kävijöille keittoa, makkaraa, kahvia ja pullaa.

Lue seuraavaksi