Uutiset

Työkoneet

Avesco Caterpillar Kuopiossa uusiin tiloihin

Caterpillar -laitteiden Suomen edustaja Avesco Oy on muuttanut vuoden alussa Kuopiossa (Sahakatu 1) uusiin ja isompiin tiloihin.

Uudet toimitilat vastaavat paremmin asiakkaiden ja Avescon tarpeita sekä korjaamon että toimistotilojen osalta. Suuremmat ja modernimmat korjaamotilat mahdollistavat nopeammat varustelun läpimenoajat ja huolto- ja korjaamokapasiteetin kasvattamisen. Avesco Kuopion toimipisteessä työskentelee yhteensä 21 henkilöä.

Kuopion toimipisteestä myydään uusien Cat-koneiden lisäksi myös käytettyjä maanrakennuskoneita. Kuopion toimipiste tarjoaa myös kattavat jälkimarkkinapalvelut, varaosat, huolto- ja korjaamopalvelut.

Lisäksi käytössä ovat liikkuvat piirihuoltoautot, jotka palvelevat koko Itä-Suomen ja Kainuun alueella. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta.

”Meille on tärkeää, että saamme nyt Kuopiossa nykyaikaiset ja laadukkaat tilat henkilöstöllemme työskennellä, ja jotka mahdollistavat entistäkin paremman palvelun sekä nopeammat varustelun ja huoltojen läpimenoajat. Panostamme täysillä aitoon kumppanuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, johon koko Avesco Caterpillarin toiminta perustuu”, sanoo Avesco Kuopion korjaamopäällikkö Henri Lappalainen.
Lue seuraavaksi