Uutiset

Yleinen

Truckmasters OX tuo voimaa urakointiin

Truckmasters

Pick up -autojen monipuolinen käyttö on maailmalla yleistä ja varustelujen kautta niillä pystytään suorittamaan hyvinkin erilaisia työtehtäviä. Suomessa tiukka lainsäädäntö on rajoittanut avolavojen työkäyttöä, mutta mielikuvituksen ja uusien innovaatioidenkautta myös meillä niiden suosio on lisääntynyt viime aikoina. Lavan täysimittaisen hyötykäytön estää usein kantavuuden ylärajan vastaan tuleminen, mutta nyt espoolainen Kurutie Custom Oy on alkanut tuoda maahan Truckmasters OX -pick up -autoa, jonka 1320 kilon kantavuus mahdollistaa hyvinkin monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Truckmasters OX perustuu toimivaksi osoittautuneeseen tekniikkaan ja varustelun kautta ajoneuvosta on rakennettu todella jämerä ja käyttökelpoinen versio. Esimerkiksi taka-akseli on tehty kovaan käyttöön ja näin saadun kantavuuden kautta Truckmastersilla sujuvat samalla kertaa vaikkapa auraus- sekä hiekoitustyöt. Tehokas työkone on rekisteröity kevyeksi kuorma-autoksi ja sen ajaminen vaatii C-luokan kortin, mutta hyötypuolena saa esimerkiksi matalan dieselveron eikä ajopäiväkirjaa vaadita.

Käyttömukavuutta ja turvallisuutta

Vaikka ajoneuvo on suunniteltu raskaisiin urakoihin, ei se tarkoita, että varustelussa olisi tingitty. Truckmasters edustaa sekä ajomukavuudeltaan että turvallisuusominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja pakettiin kuuluvat esimerkiksi peruutuskamera, automaattivaihteisto, ajotietokone, kosketusnäyttö, automaattinen ilmastointi, vakionopeussäädin sekä ajonestolaite. Tyylikkyyttä jo valmiiksi voimakkaaseen ulkonäköön on saatu astinlaudoilla, 17 tuuman vanteilla sekä korinvärisillä puskureilla ja lokasuojilla. Etenemiskyvyn takaavat 171 hevosvoiman D-4D-moottori 360 Nm väännöllä, kytkettävä nopea/hidas neliveto, 3500 kilon huikea vetokyky, luistonestojärjestelmä sekä korkea maavara.

Ajo-ominaisuuksiltaan Truckmastersissa yhdistyvät toimivasti henkilöautomainen sulavuus ja kevyen kuorma-auton voimakkuus ja vääntö. Huomionarvoista on myös viisipaikkaisuuden taso, sillä takaovet ovat täysikokoiset ja myös takaistuimet edustavat huippuluokkaa verrattuna moniin lisäpenkkiversioihin. Tämän ansiosta Truckmasters soveltuu työkäytön ulkopuolella mainiosti vaikka perheen vapaa-ajan tarkoituksiin.

Verkosto kunnossa

Truckmasters OX on valmis työkone ja sen laatua on takaamassa KH-Koneet Oy:n kattava ja palveleva myyntiverkosto. KH-Koneiden pitkäaikaisen kokemuksen ja osaamisen kautta asiakas voi olla varma palvelujen toimivuudesta myös kaupanteon jälkeen ja turvallisuutta antaa tietysti myös kahden vuoden tai 80 000 kilometrin Truckmasters-takuu. Premium-luokan kuorma-auto on hinnoiteltu hyvin maltillisesti ja katseet kääntävän avolavan saa omakseen verottomana jo alle 50 000 eurolla.

Lue seuraavaksi