Uutiset

Yleinen

Trelleborgille PneuTrac-telarengas

Trelleborg julkistaa uusimman innovaationsa –  PneuTrac-telarengasratkaisun, jossa yhdistyvät maatalouden vyörenkaiden ja telojen edut.

Viini- ja hedelmätarhat ovat maataloustuotannon tärkeitä osa-alueita ja molemmissa on omat, ainutlaatuiset haasteensa, etenkin juuriston suojauksen ja maaston osalta. Viinitarhat sijaitsevat usein jyrkässä maastossa ja, aivan kuten hedelmätarhoissa, työ tapahtuu usein kapeissa riviväleissä, viiniköynnösten tai puiden välissä. Tela-alustaiset koneet saattavat usein olla liian leveitä riviväleissä ajettavaksi, eikä virheliikkeille jää sijaa.

PneuTrac antaa hyvän suorituskyvyn sekä jyrkillä rinteillä että mutaisessa maastossa, ja sen avulla seisokkiaika saadaan nollaan vaativissa olosuhteissa. PneuTrac-telarenkaassa yhdistyvät maatalouden vyörenkaan hyvä polttoainetehokkuus, mukavuus ja käsiteltävyys telojen jalanjälkeen sekä erinomaisiin veto-ominaisuuksiin.

PneuTrac-telarenkaassa yhdistyvät Trelleborgin maatalousrenkaiden parhaat ominaisuudet sekä Galileo Wheel Ltd:n uusi CupWheel-teknologiaa hyödyntävä sivupinta. Sivupinnan innovatiivinen Omega-muotoilu parantaa renkaan rungon kuormankantokykyä antaen samalla joustavuutta ja erittäin suuren kantopinnan, mikä vähentää maaperän tiivistymisen minimiin.

Uuden muotoilun ansiosta kulutuspinnan tehopotentiaali hyödynnetään täysimääräisesti. Kulutuspinnan Progressive Traction -teknologia itsessään parantaa vetokykyä. Ripojen väliset tasanteet parantavat renkaan itsepuhdistumisominaisuuksia. Ripojen leveä pohja yhdessä tukevan olkapään kanssa lisäävät sivuttaisvakautta erityisesti rinteissä.

PneuTrac-telarengasta suunnitellessamme on keskitytty tuottajien erityisvaatimuksiin. Esimerkiksi viiniköynnöksen juuret ovat hyvin herkkiä ja vaurioalttiita. Aivan kuten perinteisessä maataloudessa, pintamaata pitää suojella ja koneen luisumisella voi helposti olla katastrofaalisia seurauksia sekä maaperälle että juurille.

PneuTrac on esillä Agritechnica 2017 -messuilla 12.–18. marraskuuta Hannoverissa, Saksassa. 

Lue seuraavaksi