Uutiset

Yleinen

Nord Mills uutuus – LK-200-ilmalämmitin

Oy Nord Mills Ltd on Kortesjärven Pirttisen kylässä toimiva yritys, joka valmistaa pellettipolttimia, hallilämmittimiä, siiloja, ruuvikuljettimia sekä viljankäsittelylaitteita ja -tarvikkeita. Lisäksi yritys maahantuo ja myy itävaltalaisia APV-piensiemenkylvökoneita.

Nord Mills valmistaa pellettipolttimia oheistuotteineen omakotitaloihin, pienkiinteistöihin, maatiloille ja teollisuushalleihin. Poltinta käytetään lämmittämiseen sekä lämpimän käyttöveden tuottamiseen ympäristöystävällisellä puupelletillä.

Pelleteillä toimiva lämmityskattila lämmittää Nord Mills Oy:n suurta tuotantotilaa. Laite on yrityksen itsensä valmistama. Pellettikattilan rinnalla on öljypolttimella varustettu uusi LK-200 -ilmalämmitin.

LK-200 -ilmalämmitin pellettipolttimella on lämmittänyt Nord Millsin hallia jo toistavuotta, nyt laite on tulossa markkinoille kovaa vauhtia. Lämmittimen vieressä olevaan ns. ”viikkosiiloon” mahtuu 260 litraa pellettiä, ja se kestää noin viisi päivää. Siilosta pelletit kulkevat siististi pienellä spiraalikuljettimella polttimelle. Erikoisuutena näissä lämmittimissä on polttimen paineilmatoiminen automaattinuohous, joka puhdistaa palopään ennen ja jälkeen palotapahtuman.

Nord Millsin valmistama LK-200 -ilmalämmitin on selkeä ja kompakti kokonaisuus, se ei vie paljoa tilaa ja se on helppo asentaa, huoltaa ja puhdistaa.

Nord Millsin valmistamia NM Heating -pellettipolttimia on kahta teholuokkaa, NM-20 (15-30 kW) ja NM-40 (30-50 kW). Liukukiskojen ansiosta poltin voidaan helposti vetää ulos kattilasta arinamaljan puhdistusta varten.Lue seuraavaksi