Uutiset

Yleinen

Konekesko esittelee uutuuksia Lepaalla

Lepaa 2015-näyttely järjestetään Lepaalla Hattulan kunnassa 13.-15. elokuuta 2015. Konekesko esittelee useita Kubota- ja Weidemann-koneuutuuksia osastollaan U50. Lisäksi esillä on uudet K-PARTS varaosat ja tarvikkeet, joista löytyy runsaasti tuotteita ympäristön- ja kiinteistönhoidon koneisiin sekä maatalous- ja maarakennuskoneisiin. Esillä on muutenkin laaja kattaus ympäristön- ja kiinteistönhoidon ykkösmerkkejä.

Tänä vuonna Konekesko esittelee useita uutuuskoneita sekä Kubota- että Weidemann-merkeiltä.

Kubota-uutuus leikkuripuolelle on F2890-suurteholeikkuri, joka täydentää uutta F-sarjaa viime vuonna esitellyn F3890-mallin lisäksi. F2890 on etuvetoinen, Kubotan omalla voimakkaalla ja taloudellisella dieselmoottorilla varustettu, 28,4 hevosvoimainen etuleikkuri. Kuten ”isoveljensäkin” on myös F2890 suunniteltu kuljettajan ajomukavuutta ja helppohuoltoisuutta ajatellen.

Kiinteistötraktoreissa esillä on kaksi uutta Kubota-mallia: STW40 ja L5740-II. Molemmat koneet on varustettu Kubota tehokkaalla ja taloudellisella dieselmoottorilla ja ne soveltuvat ketteryytensä sekä suorituskykynsä ansiosta monipuolisiin tehtäviin viheralueiden hoidosta lumitöihin ja etukuormaajakäyttöön.

Kubota lava-ajoneuvoista  esillä on RTV500. RTV500 on bensiinikäyttöinen 15,8 hevosvoimaisella Kubota-moottorilla ja hydrostaattivaihteistolla varustettu nelivetoinen ja vankkarakenteinen lava-ajoneuvo, joka soveltuu mainiosti näppäräksi kulkuneuvoksi esim. kiinteistönhoitoon, golf-kentille ja maatalouteen.

Weidemann-kuormaajista uutuuksina esillä ovat uusi ja palkittu sähkökäyttöinen 1160 eHoftrac-pienkuormaaja sekä 5o-hevosvoimaisella nelisylinterisellä Perkins-moottorilla varustettu 1880 Hoftrac-kuormaaja. 1160 eHoftrac-pienkuormaaja on kahdella innovaatiopalkinnolla palkittu päästötön ja hiljainen kone, joka on ensimmäinen täysin sähkökäyttöisenä toteutettu Hoftac. 1880 on kompaktilla rakenteella, matalalla painopisteellä ja pienellä kääntösäteellä sekä huippuluokan suorituskyvyllä varustettu perinteinen Hoftrac-kuormaaja.

Uusista K-PARTS-varaosista ja tarvikkeista esillä on ympäristön- ja kiinteistönhoitokoneisiin sopivia tuotteita. Valikoimasta löytyy yleisosia, konetarvikkeita, vaihtoehtoisia varaosia ja muita tuotteita monipuolisesti eri merkkeihin. K-PARTS on vastaus asiakkaiden tarpeisiin: tarjolla on laadukkaita tuotteita ammattikäyttöön laajasti kunkin koneryhmän sesonkien mukaisesti silloin kun niitä tarvitaan. Uuden tuotelinjan ansiosta Konekesko pystyy palvelemaan asiakaskuntaa entistä laaja-alaisemmin sekä tarjoamaan huokeamman vaihtoehdon esimerkiksi vanhempien koneiden osatarpeisiin. Varaosat kattavat maatalous-, maanrakennus- ja ympäristökoneet merkistä riippumatta.

Lue seuraavaksi