Uutiset

Yleinen

Jyväskylän KoneAgria täyttää jälleen koko paviljongin

Maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttely KoneAgria tarjoaa koneita, karjaa ja kohtaamisia ammattilaisille 11.-13.10.2018. Jyväskylän Paviljongin näyttelytila on myyty loppuun.

– KoneAgria uudistuu joka vuosi. Tänä vuonna näyttelyssä on tuttujen näytteilleasettajien lisäksi uusia yrityksiä. Tarjolla on koneita, laitteita, tuotantopanoksia sekä palveluja tuottajan arkea helpottamaan, sanoo näyttelypäällikkö Marko Toivakka.

Näyttely tarjoaa kävijälle monipuolisesti nähtävää pelto- ja metsätöihin sekä näyttelyn teeman mukaisesti karjanhoitoon. Myös maatalousrakentaminen on merkittävässä roolissa näyttelyssä. Uutuutena on lypsyrotuisten lehmien näyttely Finn Dairy Expo.

Kansainvälisesti viljelijää lähellä

Täysin uutta näyttelyssä on lypsyrotuisten lehmien näyttely. Finn Dairy Expossa nähdään ayrshire-, holstein- ja jersey-rotujen sekä eläinten esittäjien parhaimmistoa.

– Tavoitteena on esitellä eläimet kansainväliseen tapaan – niin, että esittelystä saadaan kiinnostava myös yleisölle, kertoo Mirja Koljonen, yksi karjanäyttelyn järjestäjistä.

Finn Dairy Expossa on myös jalostuseläinten huutokauppa.

KoneAgrian ohjelma huomioi tilakokonaisuuden sekä tietoiskujen että seminaarien sisällöissä. Mukana on kotimaisten luennoitsijoiden lisäksi esiintyjiä myös Euroopasta ja Yhdysvalloista.

– KoneAgriassa on hyvä, sisällöllisesti ajankohtainen ja viljelijää lähellä oleva ohjelma. Koneita, karjaa ja kohtaamisia on siis luvassa, sanoo Toivakka.

– KoneAgria Jyväskylän Paviljongissa to-la 11.-13.10.2018.

– KoneAgria-näyttelyn järjestää FKS-Tapahtumat Oy, jonka taustalla on ProAgrioiden vahva verkosto.

www.koneagria.fi

Lue seuraavaksi