Uutiset

Yleinen

Agritekille New Holland -maarakennuskoneet

Agritek Oy ja New Holland ovat sopineet maanrakennuskoneiden myynnin aloittamisesta Suomessa. New Holland-maanrakennuskoneiden mallisto on suunniteltu siten, että koneet sopivat erittäin hyvin uutta liiketoimintaa hakeville maatiloille ja maaseudun urakoitsijoille. Siksi ne täydentävät mitä parhaiten Agritekin maahantuomaa New Holland -konevalikoimaa.

New Holland -maanrakennuskoneiden myynti hoidetaan nykyisestä myyntiverkostosta muodostettavien erikoismyyjien kautta, ja valikoima kattaa minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuormaajat, raskaammat pyöräkuormaajat, traktorikaivurit sekä liukuohjatut kuormaajat.Tärkeimpänä syynä maahantuonnin aloittamiselle on lukuisien New Holland -asiakkaiden tarve konevalikoiman monipuolistamiseen. Erilaisen materiaalin, kuten viljan, lannan ja rehun käsittely ja kuormaaminen sekä rakentaminen vaativat nykyaikaiselta maatilalta uudenlaista kalustoa. Lisäksi maatalousasiakkaat hakevat yhä enemmän

liiketoimintaa perusmaatalouden ulkopuolelta, ja koneita tarvitaan monenlaiseen käyttöön. Esimerkkeinä voi mainita kiinteistönhoidon, tienhoidon, viherrakentamisen ja erilaiset urakointipalvelut. Edellä mainittuihin uusiin käyttökohteisiin ei välttämättä tavallinen etukuormaimella varustettu maataloustraktori enää riitä, vaan tarvitaan erityiskäyttöön suunniteltuja koneita.

Maanrakennuskoneiden myynnin aloittaminen oli Agritekille monesta syystä looginen ja helppo päätös. New Hollandilla on ennestään merkkinä vahva ja tunnettu asema myös maanrakennuskoneissa, ja myyntiverkosto on olemassa. Myös koko maan kattava huolto- ja varaosaverkosto on valmiina, ja konemyynnin sekä jälkimarkkinoinnin järjestelmät ovat samat kuin maatalouskoneissa. Osittain jopa varaosat ovat maatalous- ja maanrakennuskoneissa yhteisiä, esimerkkinä molemmissa käytössä olevat FTP-moottorit.

Koneita on ensimmäisen kerran esillä Okra-näyttelyssä Oripäässä 4.-7.7.2018.

MAAHANTUOTAVA NEW HOLLAND -MALLISTO

• Minikaivinkoneet 1,7-6,0 t

• Pyöräkuormaajat 11-19 t

• Kompaktit pyöräkuormaajat

• Traktorikaivurit

Lue seuraavaksi