Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi HIAB X-HiPro 558 raskaille kuormille

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab esittelee uusimman innovaationsa suurten nosturien luokassa. Uusi HIAB X-HiPro 558 on todella vahva kolmiakseliseen kuorma-autoon asennettava nosturi.
”Suurten nosturien sarjamme koostuu vahvimmista ja tehokkaimmista tuotteistamme. Nyt se tarjoaa täyden valikoiman kuormauskapasiteettia, jonka avulla hoituu hankalimmatkin nostotoimenpiteet”, sanoo HIAB-kuormausnostureiden johtaja Joakim Andersson.
Tuoteperheen uusin jäsen on suunniteltu nostamaan raskaita ja kookkaita kuormia. ”HIAB X-HiPro 558 -mallissa on 20 % enemmän nostovoimaa kuin muissa samankokoisissa nostureissa. Optimoidussa EP-puomijärjestelmässämme on pidemmät ja kevyemmät yksittäiset jatkokappaleet, joten uuden nosturin kurotustoiminto on optimoitu. Siinä on myös enemmän nettokapasiteettia kookkaiden kuormien nostamiseen”, sanoo raskaan sarjan HIAB-nostureiden johtaja Marcel Boxem.
HIAB X-HiPro 558 -mallissa on edistyksellinen HiPro-etäohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa pehmeät ja tarkat ohjausliikkeet. Erityishuomiota on kiinnitetty kapasiteetin ja painon väliseen suhteeseen, mikä maksimoi hyötykuorman ja parantaa tuottavuutta.  ”Esittelimme HIAB X-HiPro 558 -mallin jo Bauma-messuilla, missä se herätti paljon mielenkiintoa”, Boxem kommentoi.
Kaikissa suurissa HIAB-nostureissa on monia erilaisia turvatoimintoja. ”Turvallisuus on aina ollut meillä Hiabilla ensiarvoisen tärkeää. Suurissa nostureissa turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Niissä käytetään VSLPLUS-järjestelmää, joka hyödyntää suurimman mahdollisen turvallisen nosturikapasiteetin laskemisessa tukijalkojen asentoa ja kuorma-auton kokonaispainoa. Puominkäyttöavustin (BDA, Boom Deployment Assistant) valvoo puomin kulmaa ja asentoa ohjausliikkeen aikana”, Andersson sanoo.

 IAA-messut järjestetään Saksan Hannoverissa 22.-29. syyskuuta. Hiabin messuosasto on Pavillon P35 OG A02

Lue seuraavaksi