Uutiset

Kuljetuskalusto

Teemana kotimainen osaaminen

Logistiikka-Kuljetus 2012 on myös kansainvälisesti noteerattu foorumi, joka kertoo ja näyttää kuinka toimialalla menee. Mukana on jo lähes 80 vahvaa alan tekijää ja toimijaa, joiden joukkoon mahtuu myös Konepörssi- ja Ammttiautot –lehtiä julkaiseva SL-Mediat Oy.
Tapahtuman toimeksiantajat Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry sekä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry haluavat kannustaa yrityksiä pohtimaan tulevaisuutta ja osallistumaan aktiivisesti alan messuille, jotta kuljetusalan merkitys koko yhteiskunnalle saisi ansaitsemansa painoarvon ja näkyvyyden.
”Suomi on tärkeä kauttakulkumaa ja toimiva logistinen verkosto on maamme hyvinvoinnin tae. Pitämällä kotimaiset pyörät pyörimässä varmistamme, että resurssit virtaavat jatkossakin kotimaiseen kassaan ja kanavoituvat investointeina entistä parempaan infrastruktuuriin ja palveluihin”, summaa Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n ja Logistiikka-Kuljetus 2012 -tapahtuman näyttelytoimikunnan varapuheenjohtaja Teppo Mikkola.
Nyt 19. kertaa järjestettävä Logistiikka – Kuljetus on yksi Helsingin Messukeskuksen suurimmista näyttelyistä. Logistiikkamessut on myös oiva näköalapaikka nuorille; ala tarjoaa vuosittain tuhansia monipuolisia, haastavia mahdollisuuksia ammattivalinnan edessä oleville. 

Lue seuraavaksi