Uutiset

Kuljetuskalusto

Sisu-maastokuorma-auto siviilikäyttöön

Pohjoismaiden johtava nostolava-autoja vuokraava yritys Janneniska Oy, on esitellyt uuden maastokelpoisen nostolava-autoratkaisun verkkoliiketoiminnan ammattilaisille suunnatussa Verkosto-messutapahtumassa Tampereella. Sähkölaitokset, tietoliikenneverkkojen ylläpitäjät ja tuulivoimayhtiöt voivat hyödyntää uutta ja erittäin maastokelpoista ratkaisua esimerkiksi myrskytuhojen raivaamisessa ja monissa muissa rakennus-, ylläpito- ja korjaustehtävissä.

Maastokelpoisen nostolava-autoratkaisun perustana on Sisu Defence Oy:n suunnittelema Sisu 8×8 -maastokuorma-auto. Alustalle asennettava, yli 60 metriin ulottuva nostolavaratkaisu on erinomainen esimerkki sotilaskäyttöön suunnitellun ajoneuvon soveltuvuudesta myös vaativiin ja siviiliyhteiskunnan toimivuuden kannalta tärkeisiin tehtäviin.

Sisu Defencen monipuolista ajoneuvoa on toimitettu useille armeija-asiakkaille esimerkiksi ohjusjärjestelmä-, ilmavalvonta- ja kuormankäsittelysovelluksiin. Vahvasti panssaroituna samantyyppiset SISU 8×8 -maastokuorma-autot operoivat tällä hetkellä myös YK- ja NATO -johtoisissa operaatioissa Libanonissa ja Afganistanissa.

Lue seuraavaksi