Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show 2020 siirretään vuodelle 2021

Power Trucks Show on peruttu vuodelta 2020

Elokuun puolivälissä järjestettäväksi suunniteltu Power Truck Show Alahärmässä on tapahtumaa järjestävän PTS-Messut Oy:n tiedonannon mukaan peruttu, ja katseet kohdistetaan vuoteen 2021.

”Olemme tänään tehneet raskain sydämin päätöksen, että kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show perutaan tämän vuoden osalta. Power Truck Show olisi järjestetty Alahärmässä Powerparkissa 14.-15.8.2020. Päätökseen vaikuttaa se, että haluamme toimia vastuullisesti vallitsevissa olosuhteissa, ihmisten terveys ja hyvinvointi tärkeimpänä asiana”, todetaan messujärjestäjän tiedotteessa.

Power Truck Show järjestetään jälleen vuonna 2021, jolloin luvassa on entistä suurempi ja parempi tapahtuma. Nyt on reilu vuosi aikaa kehittää tapahtumaa ja miettiä, että mitä uutta Power Truck Show’ssa tullaan näkemään vuonna 2021. Power Truck Show järjestetään ensi vuonna 13.-14.8.2021, joten päivämäärä on hyvä laittaa jo nyt muistiin.

”Tilanne on todella valitettava, mutta toivotaan, että pandemia alkaa helpottamaan ja elämä viimeistään ensi vuonna alkaa taas normalisoitua”, sanoo tapahtuman tiedotuksesta vastaava Hannele Loukasmäki.

Lue seuraavaksi