Uutiset

Kuljetuskalusto

KM Huoltopalvelut Oy ja Konehuolto KTP Oy Top Truck -ketjuun

Savonlinnassa, Etelä-Savossa sijaitseva KM Huoltopalvelut Oy liittyi tammikuussa Top Truck -ketjuun. KM Huoltopalvelut Oy on raskaan kaluston monimerkkikorjaamo, joka on erikoistunut raskaan kaluston huolto- ja varaosapalveluihin sekä päällirakentamiseen.

Kokkolassa, Keski-Pohjanmaalla sijaitseva Konehuolto KTP Oy liittyi helmikuussa Top Truck -ketjuun. Konehuolto KTP Oy on raskaan kaluston monimerkkikorjaamo, joka tekee raskaan kaluston ja työkoneiden huoltotyöt. Se tarjoaa asiakkailleen raskaan kaluston ja työkoneiden huolto- ja korjauspalvelut. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat myös henkilönostimien ja nosturiautojen tarkastukset.

Top Truck on Groupauto Internationalin organisoima, innovatiiviseen ja hyväksi todettuun toimintamalliin perustuva raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketju, joka on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. Suomessa ketjua hallinnoi Koivunen Oy. Top Truck on suurin raskaan kaluston korjaamoketju Euroopassa. Top Truck -konsepti kattaa 17 maata, joissa toimii yhteensä yli 1400 raskaan kaluston huoltopistettä.

Lue myös: Koivunen Oy 90 vuotta

Lue seuraavaksi