Uutiset

Kuljetuskalusto

Kesla luopuu isojen autohakkuriprojektien toteutuksesta

Kesla Oyj keskittää jatkossa hakkurien suunnittelu- ja valmistusresurssinsa traktorivetoisiin hakkureihin ja erillisiin hakkuriyksiköihin, jotka asiakas voi asennuttaa valitsemalleen alustalle – olipa se sitten vaunu, rekka tai kiinteä alusta. Traktorihakkurimallistoon kuuluvat tuoteperheet C645, josta löytyy sekä yksi- että kaksiakselisia hakkureita sekä kaksiakselinen C860T-malli. Samalla yritys luopuu isojen autohakkuriprojektien toteutuksesta.

”Keskittyminen traktorivetoisiin hakkureihin on Keslalle luonnollista”, toteaa traktorivarusteliiketoiminnan johtaja Janne Sinkkonen Keslalta.

”Traktorivarusteidemme myyntiverkosto on vahva ja suuri osa jälleenmyyjistä on ilmoittanut jo ennakkoon halukkuutensa hakkurimyyntiin. Tämä on erinomainen asia hakkuriasiakkaillemme, koska he voivat hankkia haketuskokonaisuuden samasta paikasta. Sama jälleenmyyjä voi palvella asiakasta metsäperävaunuihin, kuormaimiin, hakkureihin, traktoreihin, sekä näiden huolto- ja varaosapalveluihin liittyvissä kysymyksissä.”

Kesla-traktorivarusteiden myynti kotimaassa siirtyi muutama vuosi sitten AGCO Suomi Oy:lle ja sittemmin AGCO:n myyntikanavat muun muassa Ruotsissa, Norjassa ja Latviassa ovat ottaneet Kesla-traktorivarusteet valikoimaansa. Lisäksi traktorivarusteita myyvät yksittäiset jälleenmyyjät eri puolilla maailma.

Autohakkureiden jälkimarkkinointipalvelut jatkuvat

Vaikka Kesla-autohakkureiden suunnittelu ja valmistus loppuvat, Kesla huolehtii autohakkurin jälkimarkkinointi- ja varaosapalveluista.

”Jälkimarkkinointiosaaminen pysyy talossa ja varaosien saatavuus taataan kymmenen vuoden ajan. Autohakkureiden omistajat voivat siis turvallisin mielin jatkaa työskentelyä, kertoo jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen. Kesla on valmistanut hakkureita lähes 20 vuoden ajan. Hakkureiden valmistus tapahtuu Kesälahden tehtaalla. Hakkureiden lisäksi Kesla Oyj valmistaa harvesterikouria, traktorivarusteita, kahmareita, metsäkonenostureita, puutavara- ja teollisuusnostureita.

 

 

 

Lue seuraavaksi