Uutiset

Kuljetuskalusto

Julius Närvä Alucarin kotimaan myyntipäälliköksi

Julius Närvä

Alucarin myyjä Julius Närvä aloittaa yhtiön kotimaan myyntipäällikkönä 1. helmikuuta alkaen. Uudessa työssään Julius tulee ohjaamaan koko kotimaan myyntitiimin toimintaa. Hänen myyntityötään tullaan jakamaan kotimaan myyntitiimissä Marcus Pethin ja Jouko Kainulaisen kanssa.

Juliuksella on 15 vuoden työkokemus Alucarilla, jossa hän on tehnyt menestyksekästä myyntityötä koko Suomen alueella. Lisäksi hänellä on aikaisempaa kokemusta erilaisista tehtävistä raskaan kaluston alalta.

Alucarin kotimaan myyntitiimi
Alucarin kotimaan myyntitiimi. Vasemmalta Jouko Kainulainen, Julius Närvä, Marcus Peth, Johnny Granholm ja Markus Påhls.

Myyntitiimin uudella vastuunjaolla parannetaan entisestään Alucarin asiakaspalvelua. Myyntipäällikön ohjauksessa myynnistä ja asiakkaiden palvelusta tulee nyt suunnitelmallisempaa ja tehokkaampaa. Uudistus jatkaa Alucarin myyntitiimin viime vuosien kasvua ja kehitystä: Julius Närvän ja Marcus Pethin lisäksi tiimiin on nimetty varaosamyyjä Johnny Granholm sekä Itä- ja Kaakkois-Suomen myyjä Jouko Kainulainen. Lisäksi Markus Påhls tukee asiakkaita hoitamalla takuukäsittelyitä.Lue seuraavaksi