Uutiset

Kuljetuskalusto

Jouko Kainulainen Alucarin myyjäksi Itä- ja Kaakkois-Suomeen

Jouko Kainulainen

Alucar palvelee Itä- ja Kaakkois-Suomen puunkuljettajia jatkossa entistäkin paremmin. Jouko Kainulainen aloittaa yhtiön uutena myyjänä Kuopiossa joulukuun alussa. Myyjän nimitys Itä-Suomeen on Alucarille historiallinen askel, jolla vastataan asiakastarpeeseen.

”Uusi myyjä tuo resursseja puunkuljettajien ja automyyjien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Haluamme vahvistaa kotimaan myyntiä ja tulla lähemmäs Itä- ja Kaakkois-Suomen puuautoilijoita”, kertoo Alucarin toimitusjohtaja Anssi Alasaari.

Panostusta Itä- ja Kaakkois-Suomeen

Jouko Kainulaisen palkkaaminen Kuopioon tukee Alucarin aiempaa kehitystä Itä-Suomessa. Naaran Kuljetushuolto on Alucarin valtuutettu päällerakenteiden asentaja Naarajärvellä. Toimivan huoltoyhteistyön myötä alueella on nähty tarve myös liikkuvalle myyjälle.

”Koska meillä on jo tukipiste Itä-Suomessa, Joukolla on nyt erinomaiset edellytykset pitää asiakkaista huolta ja hankkia alueelta myös uusia asiakkuuksia”, Alasaari uskoo.

Jouko Kainulainen on 47-vuotias syntyperäinen kuopiolainen, joka tuntee hyvin kuorma-autoalan ja on tehnyt paljon myynti- ja asiakastyötä. Hänellä on ajoneuvoasentajan koulutus ja pitkä kokemus kuorma-automyynnistä. Hän tuntee myös puuteollisuutta toimittuaan vuosia hirsitalomyyjänä.

Alucarissa yhdistyvät Kainulaisen monet kiinnostuksenkohteet kuten kuorma-autot, tekniikka, koneet ja laitteet. Myös itse Alucar on hänelle takavuosilta tuttu yhtiö, jonka tuotteita ja toimintamallia hän on aina arvostanut.

Luotettavasti ja laadukkaasti

”Asiat hoidetaan varmasti ja luotettavasti eikä laadusta tingitä koskaan. Alucarilla aistii hyvän yhteishengen, ja kaikki haluavat tehdä töitä yhteisen hyvän eteen. Meillä on tässä Alucarin kanssa täysin yhteneväiset arvot”, hän kertoo.

Kainulainen tulee toimimaan Itä- ja Kaakkois-Suomessa liikkuvana myyjänä ja palvelemaan monipuolisesti alueen asiakkaita. Hän auttaa puutavara-auton hankinnassa päällerakenteen suunnittelusta asentamiseen saakka. Kainulaisella on myös aikomuksena jalkautua usein asiakkaiden luokse katsomaan puunkuljettajien arkea metsässä ja tien päällä.

”Toimin asiakkaan ja autotehtaan yhdyshenkilönä ja selvitän kaiken tarvittavan. Taustallani on Alucarin koko asiantuntemus tuotekehityksestä lähtien”, hän iloitsee.

Alucarin markkinaosuus on kasvussa, joten uusi myyjä on osa yhtiön kasvukehitystä. Kun töitä voidaan tehdä suuremman myyntitiimin voimalla, palvelu asiakkaan suuntaan tehostuu. Puutavara-autojen tilauskanta ja kuorma-autojen toimitusajat ovat tällä hetkellä pitkiä.

”Alucar reagoi tähän ja rakentaa organisaatiota tilanteen mukaan. Olemme vahvistaneet asiakasrajapintaa, jossa meillä työskentelevät myyjien lisäksi myös varaosamyyjä ja takuukäsittelijä”, Alasaari kertoo.Lue seuraavaksi