Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiab uudistaa keskiraskaan sarjan

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab uudistaa keskiraskaan sarjan kuormausnosturivalikoimaansa 24:llä uudella mallilla, jotka lanseerataan ensi kertaa Ruotsin Elmia- ja Saksan IAA-messuilla.

”Uusi tuotestrategiamme keskittyy pikemminkin asiakkaidemme työtapaan kuin kapasiteettiin ja tonnimetreihin. Olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota siihen, että uuteen keskiraskaan sarjan nosturivalikoimaamme on saatavilla useita erilaisia ohjausjärjestelmiä, joita loppukäyttäjä voi hyödyntää jokapäiväisessä työssään mahdollisimman tehokkaasti”, sanoo HIAB-kuormausnostureiden johtaja Joakim Andersson. Uusiin keskiraskaan sarjan HIAB-kuormausnostureihin on saatavilla täydellinen valikoima manuaalisia ja etäohjattavia ohjausjärjestelmiä, jolloin käyttäjä voi valita vapaasti juuri tarpeitaan vastaavan järjestelmän.

Helppo kiinnittää ja huoltaa – lisäksi enemmän hyötykuormaa

Kaikki uudet mallit on helppo kiinnittää kuorma-auton runkoon turvallisesti. Asennus on suunniteltu niin, että siinä on mahdollisimman alhainen kokonaispaino.
”Uudet mallit ovat jopa 300 kg kevyempiä kuin aiemmat mallimme. Tämä tarkoittaa saman verran lisää hyötykuormaa. Tällä kaikella haluamme varmistaa, että asiakkaidemme liiketoiminta olisi mahdollisimman tuottoisaa”, sanoo keskiraskaan sarjan nosturivalikoiman johtaja Hans Ohlsson.

HIAB X-HiPro 232 – markkinoiden parasta tehokkuutta 20 tonnimetrin sarjassa Uudessa HIAB X-HiPro 232 -mallissa on edistyksellinen HiPro-etäohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa pehmeät ja tarkat ohjausliikkeet. Samalla se tarjoaa yhden oman kokoluokkaansa suurimman kapasiteetin.

”HIAB X-HiPro -mallit ovat paitsi helposti ohjattavia myös nopeampia, mikä lisää tuottavuutta. Kuormanvakautusjärjestelmän (LSS, Load Stability System) ansiosta nosturia on turvallista käyttää, sillä se vaimentaa automaattisesti äkillisiä pysäytyksiä, jotka yleensä saisivat kuorman heilumaan. Puominkäyttöavustin (BDA, Boom Deployment Assistant) puolestaan valvoo puomin kulmaa ja asentoa ohjausliikkeen aikana sekä estää käyttäjää tekemästä liikkeitä, jotka voisivat vaurioittaa nosturia”, Ohlsson jatkaa.

Kuten kaikki uudet keskiraskaan sarjan nosturit, myös HIAB X-HiPro 232 on maalattu edistyksellisen nDuranceTM-prosessin mukaisesti, joka tyylikkään ulkoasun lisäksi myös pidentää nosturin käyttöikää.

HIAB X-HiPro 232 on esillä 24.-27. elokuuta Ruotsin Elmia-messuilla Hiabin messuosastolla U501:10 ja Saksan IAA-messuilla Hannoverissa Hiabin messuosastolla P35 OG A02 22.-29. syyskuuta.

Lue seuraavaksi