Uutiset

Autot

Vistema ja Colmec yhteistyöhön

Raskaan kaluston monimerkkihuoltona sekä Iveco- ja MAN-merkkihuoltona tunnettu Vistema on solminut yhteistyösopimuksen tunnetun pohjoismaisen rengasyrityksen Colmecin kanssa. Yhteistyön tarkoituksen on tuoda uudenlainen palvelukonsepti Suomen markkinoille.

Tähtäimessä kustannustehokkuus asiakkaalle

Kuvassa vasemmalta oikealle: Janne Laaksonen (Continental) Markku Asikainen (Colmec) Esa-Pekka Rask (Vistema)

Colmecilla pohjoismaisen toimijana ja mm. Ruotsin johtavana pinnoitettujen renkaiden valmistajana on hyvä tuntuma asiakkaiden tarpeisiin ja yhtiön periaatteisiin on aina kuulunut tiivis vuoropuhelu kuljetusyrittäjien kanssa.

Myös Vistemalla on näyttöä asiakassuuntautuneesta toiminnasta. Viime vuosina yritys on nimenomaan yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kehittänyt voimakkaasti palveluitaan erikoisosaajasta yhä laajemman palvelukokonaisuuden tarjoajaksi. Rengasyhteistyö on luonnollista jatkoa kehitykselle.

–         Uskomme vahvasti, että riittävän laaja palvelukokonaisuus ja siihen liittyen mm. ennakoiva rengashuolto ovat niitä tekijöitä, joilla huolto pystyy tarjoamaan asiakkaalle uutta kouriintuntuvaa ja aitoa kustannustehokkuutta, toteaa Visteman omistajan Alppila-yhtiöiden asiakkuuspäällikkö Esa-Pekka Rask.

–          Kun Visteman osaamiseen ja uudistushaluun yhdistetään Colmecin ammattitaito kuorma-autojen ja linja-autojen renkaiden parista, niin saadaan kiistatta kilpailukykyinen palvelu. Molemmilla on lisäksi kykyä ja halua aitoon keskusteluun asiakkaiden kanssa, täydentää myyntijohtaja Markku Asikainen Colmecilta.

Liikkeelle lähdetään laajalla valikoimalla. Uusia ja pinnoitettuja renkaita löytyy isoihin ja pieniin kuorma-autoihin, 17,5” – 22,5”.

Toisiaan täydentävät resurssit

Paitsi toimintakulttuurin ja ammattitaidon osalta yrityksillä on muutenkin hyvät lähtökohdat yhteistyölle. Visteman palvelupisteet Vantaalla ja Keravalla ja Colmecin varastot Vantaalla muodostavat erittäin toimivan kolminaisuuden, jossa on helppo toimia joustavasti joka suuntaan. Nopeat yhteydet Ruotsin varastoihin ja tehtaalle viimeistelevät kokonaisuuden.

–          Palvelupisteemme sijaitsevat maan keskeisten logistiikka-alueiden ja vilkkaimpien liikenneväylien tuntumassa, tällä on iso merkitys jatkossa, kun huollon on pyörittävä yhä lyhyemmillä vasteajoilla, Esa-Pekka Rask toteaa.

Lue seuraavaksi