Uutiset

Autot

Vannetukku maahantuomaan Master-nastarenkaita

Pinnoitetut Master-nastarenkaat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska pinnoituksen avulla voidaan vähentää rengas­jätettä ja säästää uusiutumattomia luonnon­varoja kuten öljyä. Master-nastarenkaat ovat myös edullinen ja turvallinen vaihtoehto autoilijoille, koska kaikki renkaat valmistetaan hyvärunkoisista kierrätysrenkaista turvallisuudesta ja laadusta tinkimättä.

”Kevyen kaluston renkaiden pinnoitukset ovat käytännössä loppuneet Suomesta korkean kustannustason takia. Vannetukun maahantuonnin myötä suomalaisilla on nyt jälleen mahdollisuus hankkia pinnoitettuja nastarenkaita kilpailukykyiseen hintaan. Virolaiset toimijat ovat nostaneet laadun EU-standardien tasolle, joskin maan alhainen palkkataso mahdollistaa edelleen edullisen ja korkeatasoisen tuotannon”, kertoo Vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Vannetukku.fi testasi Master-nastarenkaiden laatua viime talvena koe-erän turvin. Testin perusteella laatu osoittautui hyväksi ja päätös maahantuonnin aloittamisesta syntyi kivuttomasti myönteisen asiakaspalautteen siivittämänä.

Vannetukku.fi:ssä uskotaan vahvasti pinnoitettujen nastarenkaiden asemaan erityisesti taloudellisuutta ja ympäristöasioita arvostavan asiakaskunnan parissa.

Master-nastarenkaita on saatavilla laajassa kokovalikoimassa myös pakettiautokäyttöön soveltuvina vaihtoehtoina. Vuonna 1991 perustettu AS Master valmistaa vuosittain 75 000–80 000 rengasta, jotka päätyvät lähinnä pohjoismaisten asiakkaiden käyttöön.

Lue seuraavaksi