Uutiset

Uutiset

Nokian Tyres Noktop 21 uusilla ominaisuuksilla

Nokian Tyres Noktop 21 on ollut vuosikymmenten ajan luotettava valinta kaupalliseen käyttöön, kiitos sen erinomaisen vetokyvyn, itsepuhdistuvien ominaisuuksien ja monipuolisuuden haastavilla pinnoilla. Vuoden 2024 alussa klassikkopinta uudistuu – säilyttäen kuitenkin ensiluokkaiset ominaisuutensa.

Helmikuusta 2024 alkaen Noktop 21 saa raikkaamman ilmeen ja uusia ominaisuuksia. Käytössä säilyvät tuttu kumiseos, kulutuspinnan kuvio ja kaksikerroksinen Cap/Base-rakenne. Uudistuksessa esitellään laajempi 240-280 mm kokovalikoima, nastareiät joka leveydelle, selkeämmät tuotemerkinnät ja 3PMSF-merkintä, joka vakuuttaa renkaan turvallisesta talvikäytöstä.

”Uusilla muoteilla ja muutamilla parannuksilla olemme antaneet klassikkopinnalle uuden alun”, kertoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen. ”Uuden 280 mm:n leveyden myötä Noktop 21 -mallisto kattaa erinomaisesti suosituimmat rengaskoot.”

Klassikko selkeillä merkinnöillä

Noktop 21 -kulutuspinta on vuosien saatossa muodostunut legendaksi kuljetusalalla. Hyvät itsepuhdistumisominaisuudet ja huomattava vetokyky ovat ansainneet talvisilla teillä työskentelevien luottamuksen. Kulutuspinnan mallia ovat kopioineet myös monet muut valmistajat.

”Aikaisemmissa Noktop 21 -versioissa oli tunnettu valkoinen raita, jonka jätimme myöhemmin pois valmistuksellisista syistä”, Teppo Siltanen kertoo. ”Nyt uudistetussa Noktop 21:ssä on selkeät merkinnät mallinumerolla, alkuperämaalla ja talvisymboleilla, todistaen sen aitouden ja alkuperäisyyden!”

Ihanteellinen ympärivuotiseen käyttöön

Pinnoitus on järkevää – sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Erityisesti Pohjoismaissa monet raskaat renkaat saavat toisen käyttökierroksen laadukkaalla pinnoituksella.

”Noktop 21:n kaksikerroksinen Cap/Base-rakenne on lyömätön ympärivuotisessa yleiskäytössä”, vakuuttaa Teppo Siltanen. ”Renkaan kulutuspinnan profiili muuttuu talven aikana kesäkäyttöön sopivaksi. Ja nyt uusien muottien ja ominaisuuksien ansiosta Noktop 21:n jatkaa menestystään.”


Lue seuraavaksi