Uutiset

Autot

Tuningkauppa.com palvelee edullisesti ja luotettavasti

Tuningkauppa.com

Tuningkauppa.com on erityisesti saksalaisautojen varusteisiin keskittynyt verkkokauppa, joka on jo kuuden vuoden ajan toimittanut maahamme huippuluokan autotuotteita. Vuosien mittaan yritykselle on rakentunut Keski-Eurooppaan vankka ketju tunnollisia ja täsmällisiä tavarantoimittajia, joiden kautta Tuningkauppa.com pystyy palvelemaan asiakkaitaan nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin.

Tuningkauppa.com Tuomas Aho

Alavutelainen Tuomas Aho on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimia autojen ja niiden varusteiden kanssa jo vuosien ajan. Autojen parissa kasvaneen miehen taustalta löytyy alalle arvokkaita kokemuksia, kuten vaihto-oppilasvuosi Saksassa sekä kahden vuoden toiminta automyyjänä erikoisautoja maahantuovassa liikkeessä. Ahkeran miehen veri veti yrittäjäpuolelle ja vuonna 2007 hän aloitti autojen maahantuonnin ja valikoimaan kuuluivat niin erikoisajoneuvot kuin tavalliset henkilö- ja pakettiautot. Ajoneuvojen osien ja varusteiden maahantuonti alkoi puolivahingossa tuttavien pyynnöstä, kun autoissa oli tilaa myös muulle tavaralle. Pikkuhiljaa varustepuoli valtasi asemaa, varsinkin tuningpuoli tuli voimakkaasti kuvioihin mukaan ja tällä hetkellä selkeä valtaosa yrityksen toiminnasta on varustepuolella.

Tuningkauppa.com

Aho on aina halunnut seurata tarkoin tekniikan kehitystä ja ensimmäinen yrityksen verkkokauppa avattiin jo vuonna 2008. Verkkokauppa on kehittynyt runsaasti vuosien mittaan asiakaspalautteiden perusteella ja tämänhetkinen sivusto onkin saanut runsaasti kiitosta selkeytensä ja toimivuutensa ansiosta. ”Sivustoltamme voi etsiä varusteita joko ajoneuvomerkin ja -mallin mukaan tai sitten voi etsiä suoraan tiettyä tuotetta. Sopivat tuotteet voi siirtää ostoskoriin ja kaikkien tarvittavien varusteiden löytymisen jälkeen voi siirtyä maksu- ja toimitussivustoille, joissa on valinnanvaraa jokaisen tarpeen mukaan”, korostaa Aho. ”Maksutoiminnoissa käytetään nykyaikaisimpia suojausmenetelmiä, joten Tuningkaupan asiakkaat voivat olla huolettomia tietoturvansa suhteen. Yrityksen asenteesta kertoo myös sitoutuminen ”Luotettavaa toimintaa”-laatumerkin sääntöihin, mikä todistaa sääntöjenmukaisesta kaupankäynnistä.

Tuningkauppa.com varasto

”Myös Tuningkaupan toimitustavat on kehitetty mahdollisimman nopeiksi ja Suomen sisällä taataankin varastotuotteille kahden arkipäivän toimitusnopeus”, lisää Aho. Mikäli jokin harvinaisempi tuote pitää tilata Keski-Euroopan toimittajilta, tulee toimitusajaksi tällöin yleensä vain parisen viikkoa. Tämä on kuitenkin harvinaista, sillä Tuningkaupalla on Alavudella kattava yli 2000 nimikkeen varustevarasto, joten suurin osa asiakkaiden tarvitsemista tuotteista saadaan suoraan hyllystä toimitukseen.

Tuningkauppa.com Sprinter

Tavara-autopuolen varusteiden tarjonta on Tuningkaupassa kasvanut vuosien mittaan tasaisen varmasti. Eniten asiakaskuntaa on Mercedes-Benz Vito- ja Sprinter- sekä Volkswagen Transporter- ja Crafter-mallien omistajien joukossa. Valikoima on muokkaantunut kysynnän mukaan ja tällä hetkellä eniten toimitetaan ulkonäköön ja turvallisuuteen vaikuttavia varusteita, kuten valorautoja, lisävaloja, kylkiputkia, takaspoilereita sekä aluvanteita. Moni on myös havainnut pienten kromiosien avulla saatavan tyylikkyyttä edulliseen hintaan ja esimerkiksi peilien kuoret ja maskin kromisarjat ovat kasvattaneet suosiotaan huomattavasti. ”Nykyään halutaan enemmän yksilöllisyyttä ajoneuvoihin ja kauttamme tämä onnistuu vaivattomasti. Suuri osa asiakkaista tietää tarkkaan mitä haluaa ja usein ostetaankin kerralla isompi varustekokonaisuus”, kertoo Aho.

Tuningkauppa.com valorauta

Verkkokaupan kehittymisestä huolimatta on myös perinteisellä liiketilalla yhä suuri merkitys varustekaupalle. Aho aloitti seitsemän vuotta sitten sadan neliön vuokratiloissa ja 2012 päästiin omiin 600 neliön toimitiloihin Alavuden Rekolan kaupunginosaan lähelle Kantatie 66:tta. Aho kertookin, että moni asiakas vie muun perheen ostoksille läheiseen Tuurin kyläkauppaan ja saapuu sitten itse tutustumaan autopuolen tuotteisiin Tuningkaupalle. Yrityksen maineen kasvettua ovat merkittäväksi asiakasryhmäksi tulleet autokaupat, jotka hankkivat tuningosia sekä uusiin että käytettyihin ajoneuvoihin. ”Sekä yksityiset autoilijat että autoliikkeet ovat havainneet design-osien parantavan ajoneuvon jälleenmyyntiarvoa huomattavasti, sillä pienilläkin varusteilla saadaan auton ulkonäköön merkittäviä parannuksia”, jatkaa Aho.

Tuningkauppa.com Silvonen ja Aho

Tuomas Aho pyöritti yritystään vuosia yksin, mutta kaupankäynnin kasvettua merkittävästi tuli Tuomaksen isä Eero mukaan vuonna 2009 ja tämän vuoden keväällä myyntitoimintaa vahvistamaan rekrytoitiin Hannu Silvonen (vas.). Henkilökunnan määrän tasainen kasvu toimii hyvänä esimerkkinä Tuningkaupan järkevästä tasaisen kasvun linjasta, jossa tarkan suunnittelun kautta varmistetaan toiminnan kannattavuus myös pitkällä aikajaksolla. ”Emme laajenna toimintaamme moottorien varaosiin tai lastutuksiin ja lisäksi jätämme varsinaiset asennustyöt muiden tehtäviksi. Aiomme edelleen jatkossa keskittyä rajattuihin tuoteryhmiin, mikä takaa tuntuman asiakasryhmiin sekä toiminnan tehokkuuden”, täsmentää Aho.

Lue seuraavaksi