Uutiset

Autot

Rengasasennukset ja tasapainotukset yhdellä koneella

Uudessa SteyrTek 2-IN-1:ssa on kaksi korjaamoiden tärkeää työvälinettä samassa paketissa: rengas- ja tasapainotuskone. Tämä helpottaa monien ahtaiden korjaamoiden tilaongelmaa. Rengasalan ammattilaisilla on nyt myös mahdollisuus saada kaksi konetta yhden hinnalla. SteyrTek 2-IN-1 on ainutlaatuinen uutuus, jota ei ole muilla maahantuojilla.

”Tiedämme, että korjaamoissa tilanpuute on jatkuva ongelma, joten tämä uutuuskone vapauttaa paljon kaivattua lisätilaa, koska nyt yhdellä koneella voi tehdä kahden koneen työt. Olemme maahantuoneet SteyrTek-koneita jo useamman vuoden ajan ja tiedämme tarkkaan korjaamoiden tarpeet. Tällaista tilaa säästävää konetta ovat monet toivoneet”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

SteyrTek 2-IN-1 edustaa rengas- ja tasapainotuskoneiden uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa asennusten toimintavarmuuden ja erinomaisen laadun. Koneessa on paljon monipuolisia ominaisuuksia, kuten lisävarusteena sovitin moottoripyörän renkaille. Tasapainotuskone hyödyntää rengaskoneen suurta massaa, joka tekee tasapainotuksesta hyvin vakaan.

”Edullisuus on tämän koneen yksi suurimpia myyntivaltteja. Nyt rengasyrittäjät saavat kaksi konetta yhden hinnalla. Myös kynnys aloittaa pienimuotoinen yritystoiminta on matala, koska toiminnan aloittamiseksi ei tarvita suurta alkupääomaa. Kone antaa erinomaisen mahdollisuus tehdä rengastöitä muuallakin kuin kiinteässä toimipaikassa. Kone kulkee mukana vaikka huoltoautossa. SteyrTek-koneiden maahantuonnilla pyrimme tuomaan markkinoille koko ajan uutuuksia, jotka palvelevat asiakkaiden todellisia tarpeita kohtuuhinnalla”, jatkaa Heiskanen.

Vannetukku tarjoaa kaikille SteyrTek-koneille rahoitusmahdollisuuden, joka soveltuu yrityksille, yhteisöille ja seuroille, joilla on Y-tunnus. Rahoitusvaihtoehdossa asiakas voi valita joko pienemmän tai suuremman kuukausierän omien tarpeidensa mukaan.

Lue seuraavaksi