Uutiset

Autot

Potkupalloa

ifufy

Hyundai Motor Company potkaisi virallisesti käyntiin UEFA EURO 2008™ sponsoritoimintansa toimittamalla 265 henkilö- ja pakettiautoa sekä 463 bussia. Jalkapallon EM-kisat pelataan Itävallassa ja Sveitsissä 7.–29. kesäkuuta.

Autojen luovutuksen yhteydessä UEFA:n markkinointijohtajalle Philippe Margraffille ja EURO 2008™ organisaation toiminnanjohtajalle Martin Kallenille ojennettiin valtavan kokoinen autonavain. Tätä symbolista elettä suorittaessaan, Hyundai Motor Europen presidentti K. H. Ahn totesi Hyundain olevan siirtymässä suuremmalle vaihteelle sponsorointitoiminnassaan.

“Hyundai on ylpeä voidessaan olla jo kolmatta kertaa yhteistyökumppanina jalkapallon EM-turnaukselle. EM-kilpailuiden aikana tapahtuvat VIP-kuljetukset ovat meille oiva tilaisuus saada parasta mahdollista näkyvyyttä Euroopassa, ja sitä kautta kasvattaa brandimme ja tuotteidemme tunnettuutta.”

“Jalkapallo on kieli, jota ymmärretään kaikkialla maailmassa, ja voima, joka yhdistää kaikkia kansoja. Ne ovat asioita, jotka yhtenevät Hyundain arvojen ja vision kanssa,” presidentti Ahn kuvailee.

Sponsoriautolaivueen, ja samalla koko kisojen, lippulaivana on Hyundain premium sedan Grandeur; yhteensä 39 Grandeuria toimii VIP-vieraiden ja muiden arvohenkilöiden kuljettajina. Euroopan suurimman urheilutapahtuman virallisena yhteistyökumppanina Hyundai toimittaa autojaan seuraavasti: Sonata sedaneita (8 autoa), Santa Fe citymaastureita (12 autoa), Tucson citymaastureita (2 autoa), i30 farmareita (70 autoa) sekä H-1 pakettiautoja (134 autoa).

Henkilöautojen lisäksi Hyundai toimittaa busseja, mukaan lukien kansallisten joukkueiden bussit. Joukkuebussit merkitään Hyundai-logolla ja koristellaan kunkin maan joukkueen väreillä sekä kannattajien iskulauseilla. Hyundai toimittaa myös autojen kuljettajat ja teknisen huoltohenkilöstön kisojen ajaksi.

Hyundai on jo osoittanut olevansa luotettava ja tehokas kumppani UEFA:lle toimittuaan virallisena autotoimittajana vuosien 2000 ja 2004 EM-kisoissa. Sekä tapahtumat että niihin liittyneet asiakasohjelmat olivat huikeita menestyksiä, joiden ansiosta Hyundai sai paikan miljoonien fanien sydämissä ympäri maailman.

Hyundai Motor Company on yksi jalkapallon vahvimpia tukijoita, ja se on toiminut pääsponsorina vuoden 2002 FIFA World Cupissa Koreassa/Japanissa sekä Saksassa vuonna 2006. Lisäksi se on sponsoroinut lukuisia muita FIFA-turnauksia. Hyundai on myös vahvistanut sponsoritoimintansa jatkon FIFA:n kanssa tulevissa World Cup-turnauksissa 2010 ja 2014. Hyundai Motor Company ei ole yhdistänyt brandiinsa vain jalkapallon jännitystä ja hauskuutta, vaan saanut lajin myötä myös merkittävää kasvua tunnettuudessa ja arvostuksessa. Jalkapallo on siis auttanut Hyundaita saamaan vahvan perustan urheilusponsoroinnin jatkolle, jolla pyritään varmistamaan parempi jalansija markkinoilla, joilla jalkapallo on suosittu urheilulaji. Näitä ovat erityisesti Eurooppa, Afrikka, Aasia ja Latinalainen Amerikka.

Lisätietoja jalkapallon EM-kisoista, UEFA EURO 2008™, löytyy Hyundain EM-kisasivustolta osoitteesta http://euro2008.hyundai-motor.com.

Lue seuraavaksi