Uutiset

Autot

Nankangilta 18-tuumainen pakettiauton rengas Sprinteriin ja Crafteriin

Nankang tuo markkinoille täysin uuden 18-tuumaisen 1 285 kilon kantavuudella olevan renkaan Mercedes-Benz Sprinter 300 -malleihin sekä Volkswagen Crafter -pakettiautoihin.

”Turvallisuus on ehdottoman tärkeää silloin, kun kuljetetaan painavia tavaroita pakettiautolla. Pakettiauton ajettettavuuden on oltava vakaata ja ajokokemuksen miellyttävää. Nämä ominaisuudet korostuvat uudessa Nankangin CW-20 Cargo Grip -pakettiauton renkaassa. Lisäksi se on koko maailmassa ainoa 18-tuumainen rengas, joka sopii suurella kantavuudellaan jopa yli kolmen tonnin kokoluokan Sprinteriin sekä Crafteriin”, sanoo Nankang-renkaiden valtuutettu maahantuoja Jukka Heiskanen Vannetukusta.

Isommat ja näyttävämmät renkaat pakettiautoihin ovat yleistyneet kovalla vauhdilla. Yritykset haluavat kohottaa imagoaan asentamalla firman logolla kulkevaan pakettiautoonsa tyylikkäät renkaat. Puutteellisen saatavuuden takia pakettiautoissa on usein jouduttu käyttämään kantavuudeltaan alimitoitettuja henkilöautonrenkaita. Nyt Nankang korjaa tämän puutteen ja tuo markkinoille isomman renkaan, joka on turvallinen ja suunniteltu painavan pakettiauton tarpeisiin.

”Kookkaammissa renkaissa on aina enemmän silmiä hivelevää kauneutta. Monet haluavatkin pienemmän henkilöauton arvokkuutta isompaan pakettiautoonsa. Nyt se onnistuu uudella Nankangin CW-20-renkaalla. Tärkeää on huomioida se, että ajoturvallisuus on taattu, koska renkaan kantavuus on riittävä. Olemme myyneet aikaisemmin suurien kokoluokkien Sprinteriin ja Crafteriin 17-tuumaista Nankang-rengasta. Nyt tähänkin renkaaseen löytyy uusi 17-tuumainen, 1 250 kilon kantavuudella varustettu tyylikäs ja trendikäs Toro-vanne. Tarjolla on myös täysin uusi 18-tuumainen Barzetta Toro, joka käy kantavuutensa puolesta 18-tuuman CW-20 Cargo Gripiin. Tällainen kokonaispaketti, johon kuuluvat sopivat renkaat ja näyttävät vanteet ovat erittäin haluttuja nykyään”, jatkaa Heiskanen.

Nankang CW-20 Cargo Gripissa on neljä pitkittäisuraa, jotka poistavat tehokkaasti vettä sateella. Renkaan vahvistettu olka vähentää epätasaista kulumista ja lisää renkaan käyttöikää sekä vakauttaa renkaan ominaisuuksia pitkillä ajomatkoilla. Olka-alueen kuviopalojen leikkaukset tuovat renkaan pintaan joustavuutta ja parantavat ajomukavuutta. Pintakuvio on optimoitu minimoimaan häiritsevät rengasäänet.

”Nankang kulkee rengasteknologian kärjessä kaikilla osa-alueilla. Teemme läheistä yhteistyötä heidän kanssaan – ei pelkästään maahantuonnin saralla vaan myös renkaiden kehittelyssä. Voimme vakuuttaa, että Nankangin renkaat edustavat aina viimeisintä rengasteknologiaa, ja se näkyy myös tässä uutuusrenkaassa”, sanoo Heiskanen.

Lue seuraavaksi