Uutiset

Autot

Mobile Lift Oy aloitti GSR-maahantuonnin

Mercedes-Benz Sprinterin alustalle asennetun GSR E200T -nostimen liikuttelu käy helposti ja nopeasti pelkällä B-kortilla. Kuvassa vasemmalla Sami Siren Mobile Liftiltä ja oikealla Luca Santolini GSR-yhtiöiltä.

Henkilönostinten huoltoihin ja korjauksiin keskittynyt raisiolainen Mobile Lift Oy on aloittanut italialaisen GSR -yhtiön valmistamien nostolava-autojen maahantuonnin. Maahantuontisopimus allekirjoitettiin vuoden alussa ja nyt Mobile Lift toimii GSR -yhtiön virallisena edustajana Suomessa. Ensiesittely tapahtui Helsingin messukeskuksen Infra-Expo -messuilla lokakuun alkupäivinä.

”GSR -laitteiden ehdottomia vahvuuksia on helppoon käytettävyyteen yhdistyvä hyvä laatu. Laitteet ovat lujaa tekoa, tekniikaltaan yksinkertaisia”, kertoo Mobile Liftin toimitusjohtaja Sami Sirén.
GSR-tuoteperheen laajaan valikoimaan kuuluu henkilönostimia 9-36 metrin välille. Suosituksi malliksi Sirén veikkaa messuillakin tutuksi tulleen GSR E200T -malliin, jolla yletetään kahdenkymmenen metrin korkeuteen ja sivusuunnassa voidaan kurkotella maksimissaan yhden henkilön kuormalla 13 metrin päähän.

GSR on perheyritys

Italian Riminillä jo vuodesta 1890 toiminut GSR on perheyritys ja arvostettu henkilönostinten valmistaja. Yhtiön tuotteet ovat tulleet tunnetuksi niiden hyvästä kestävyydestä ja jämäkkyydestään sekä yksinkertaisesta, helposti omaksuttavasta toiminnasta. Tuotteiden korkea laatu ja nostolaitteiden suorituskyky on varmistettu soveltamalla perinteisiä ja luotettavia teknisiä ratkaisuja. Nostinten ohjausjärjestelmänä on sähköohjattu hydrauliikka ja suorahydrauliikkaohjaus.

”GSR:n tarjoama monipuolinen laitevalikoima on otettu Suomessa suurella mielenkiinnolla vastaan. On ilo esitellä laitteita, joiden suorituskykyyn ja laatuun voi luottaa täysin”, Sirén kertoo.

Täyden palvelun henkilönostintalo

Palveluvalikoiman laajentaminen uusien laitteiden myyntiin on osa Mobile Liftin kasvustrategiaa. Liiketoiminnan ytimen muodostavat jatkossakin henkilönostinten huolto- ja korjaustyöt.
”Olemme henkilönostinalan ammattilaisia. Vuosikymmenten kokemus ja osaava henkilökunta ovat muodostuneet tavaramerkiksi, johon asiakkaamme luottavat. Kauttamme voi hyvällä mielellä hankkia palvelut koko laitteen elämänkaareksi”, Sirén sanoo.

Laaja yhteystyöverkosto kertoo yrityksen maineesta luotettavana kumppanina. Mobile Liftillä on pitkäaikainen yhteistyö Bronto Skylift Oy:n kanssa ja lisäksi yritys toimii valtuutettuna jälleenmyyjänä ja huoltoliikkeenä LEGUAN- ja Dynaset-tuotteille. GSR:n kanssa solmitun maahantuontisopimuksen myötä Mobile Lift pystyy nyt tarjoamaan henkilönostimia kaikenlaisiin tarpeisiin sekä laitteille kaikki tarvittavat huolto- ja tarkastustyöt.

”Yhteistyö GSR:n kanssa täydentää erinomaisesti aikaisempaa portfoliotamme. Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme aina tarpeiden mukaiset henkilönostinratkaisut”, Sirén toteaa, jonka mukaan yritksen toimitilat sijaitsevat Turun naapurissa Raisiossa, hyvien yhteyksien päässä. 

Lue seuraavaksi