Uutiset

Autot

Isuzulle FIA:n Cross Country Cupin mestaruus

”Taistelu voitosta oli suuresta erosta huolimatta erittäin jännittävä. Pahimmat kilpakumppanit sopeutuivat nopeasti näihin maastoihin, ja siksi voiton eteen sai tehdä täyden päivätyön, loppuun asti piti painaa täysillä,” tuore mestari kommentoi maalissa.

Team Isuzu Portugalin tavoitteena oli ottaa kahden edellisen osakilpailuvoiton (Espanja, Unkari) jatkoksi kolmas voitto sekä näin varmistaa mestaruus. Tavoite täyttyi ja takaa-ajoasemasta kauden päättäneeseen kilpailuun startannut Sousa vei mestaruuden kolmen pisteen erolla ennen Mitsubishin Majed Al-Ghamedia.

”Erittäin paljon kiitoksia erinomaiselle tiimille, sponsoreille, ystäville sekä erityisesti Isuzu Portugalille, jonka tuki on ollut korvaamatonta mestaruuskamppailussa,” Sousa kiitteli.
Rui Sousan käyttämän Isuzu D-Maxin on varustellut kilpakuntoon yhteistyössä Isuzu Portugalin kanssa Sousan tiimi Prolama.

”Saavutettu mestaruus osoitti, että Isuzu D-Max on erittäin luotettava ja kilpailukykyinen pick-up luokassa, jossa vastassa olevat merkit ovat luokan kestomenestyjiä. Mestaruus on tärkeä merkkipaalu niin Isuzulle kuin Prolamalle. Onnistuimme rakentamaan D-Maxista luotettavan kilpa-auton portugalilaisvoimin” Sousa painottaa.

Lisätietoja: Isuzu Motor Finland Oy
http://www.isuzu.fi/

Lue seuraavaksi