Uutiset

Autot

Hiabiin uusi puoliautomaattinen taittotoiminto

Cargoteciin kuuluva Hiab tuo markkinoille puoliautomaattisen taittotoiminnon (SAF), jolla nosturin voi paketoida ja avata vain yhden ohjausvivun avulla. Uusi toiminto nopeuttaa ja helpottaa nosturin käyttöä, ja nosturin voi pysäköidä turvallisesti ja hallitusti.

”Turvallisuus, luotettavuus, kestävyys ja käyttömukavuus ovat etusijalla Hiabin tuotekehityksessä. Puoliautomaattisessa taittotoiminnossa yhdistyvät nämä kaikki tärkeät ominaisuudet. Uuden toiminnon avulla käyttäjä voi paketoida ja avata nosturin käyttämällä vain yhtä ohjausvipua. SAF-toiminnon ansiosta käyttäjä voi paketoida nosturin tai ottaa sen käyttöön vähemmällä vaivalla ja pienemmällä riskillä kaikista vaikeimmissakin käyttöolosuhteissa”, sanoo Hiabin keskiraskaan sarjan nosturivalikoiman johtaja Hans Ohlsson.

SAF-toiminto sisältyy puomin kärjen ohjausjärjestelmään (Crane Tip Control, CTC), joka on saatavilla useisiin HiPro-kauko-ohjausjärjestelmällä varustettuihin HIAB-kuormausnostureihin. CTC-toiminnon ansiosta nosturilla voi ajaa vaaka- ja pystysuoria liikkeitä yhdellä vivunliikkeellä sen sijaan, että jokaista sylinteritoimintoa käytettäisiin erikseen. SAF-toiminto on myös saatavilla lisävarusteena X-sarjan kuormausnostureihin, joissa on HiPro- tai HiDuo -ohjausjärjestelmät.

Verkossa

www.hiab.fi

Lue seuraavaksi