Uutiset

Autot

Ford avaa tulevaisuuden liikkumisen ratkaisuihin keskittyvän toimiston

Ford on avaa älykkään liikkumisen innovaatiotoimiston Lontooseen, missä keskitytään kehittämään tulevaisuuden liikkumisen ratkaisuja Eurooppaan.

Uudessa toimistossa työskentelevät Fordin asiantuntijat pääsevät helposti yhteyksiin maailmanluokan digiyritysten, johtavien akateemisten instituutioiden ja olemassa olevien kumppaneiden kanssa kehittäessään älykkään liikkumisen ratkaisuja, jotka vastaavat Euroopan suurien kaupunkien tarpeisiin.

”Nopeasti kasvavan tiimimme sijoittaminen tänne, liikkumisen innovoinnin sydämeen, on meille tärkeää pystyäksemme nopeuttamaan oppimistamme ja uusien teknologioiden kehittämistä. Here Eastissa oleminen mahdollistaa meille paremman yhteistyön ja avartaa ajatteluamme, mitä tarvitaan kaupunkiliikkumisen tulevaisuuden haasteiden ratkomiseen”, Steven Armstrong, (group vice president and president of Europe, Middle East and Africa, Ford Motor Company) Lontoon teknologiaviikon avajaisissa.

”Sijainti on ihanteellinen myös olemassa olevien kumppaniprojektien jatkoa ajatellen, jonka lisäksi meillä on ympärillämme maailman parhaimpiin kuuluvat digitaalisuuden osaajat. Molemmat näistä ovat erittäin tärkeitä matkallamme liikkumisratkaisuiden huipulle.”

Uusi toimisto sijaitsee Here East Campuksella, Queen Elizabethin Olympiapuistossa ja siellä työskentelee toimiston avauduttua myöhemmin tänä vuonna 40 ammattilaista. Ford on näin fyysisesti lähellä Lontoossa käynnissä olevia testejä, kuten myöhemmin tänä vuonna käynnistyvää ladattavien Transit-hybridien projektia. Olympiapuiston yksityistä tieverkostoa voidaan myös käyttää testitarkoituksiin.

Here Eastin toimitusjohtaja Gavin Pool kertoi näin: ”Here East on ainutlaatuinen tarjotessaan tilat ja infrastruktuurin yrittäjille, globaaleille yrityksille ja akateemikoille innovoida ja tehdä yhteyistyötä. Fordin päätös tulla osaksi tätä innovaattorien, start-up-yritysten ja teknologia-asiantuntijoiden yhdyskuntaa on innostavaa kehitystä koko kampukselle.”

Uusi Lontoon toimisto liittyy Ford Smart Mobilityn olemassa olevien Dearbornin ja Palo Alton toimistojen rinnalle sekä täydentää Fordin globaalia tutkimus- ja innovaatiokeskusten verkostoa, mukaan lukien Saksan RIC Aachen.

Lue seuraavaksi