Uutiset

Autot

Carsport Designille ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit

Jonasson Oy:lle on myönnetty 27.11.2020 ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti. Sertifikaatit on myönnetty osoituksena siitä, että yrityksen toiminta täyttää kansainvälisten standardien mukaiset vaatimukset tila- ja hyötyautojen tuotekehityksessä, tuotannossa ja myyntiprosesseissa.

Omistajaperheen kolmannen sukupolven Miikka Jonasson, myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen ja toimitusjohtaja Ari Jonasson.

Myönnetyt laatu- ja ympäristösertifikaatit kattavat sekä Ylöjärven että Vantaan toimipisteet. Sertifikaatit myönsi Oy Testmill Ltd Sertifiointi, joka on FINAS:n akkreditoima sertifiointilaitos.

ISO 14001 on ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen päästandardi, joka ohjaa yritystä kohti parempaa ympäristöasioiden tasoa, hallintaa ja kehittämistä. Ympäristöohjelma auttaa kehittämään Carsport-tuotteiden koko elinkaaren mahdollisimman ympäristöystävälliseksi.

ISO 9001 on maailman tunnetuin ja käytetyin johtamisjärjestelmästandardi, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan. Tuotteiden ja tiedon jäljitettävyys ja aiempaa tarkempi riskien ennakointi ja hallinta tuovat turvaa liiketoiminnalle ja näkyy asiakkaille sujuvampina prosesseina ja entistäkin laadukkaampina tuotteina.

Carsport Design on Pohjoismaiden suosituin kevyiden hyötyautojen koritehdas, joka tunnetaan parhaiten sen monipuolisesta muunneltavien sisustusratkaisujen valikoimasta Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford -hyötyajoneuvoihin.  Tuotantoautojen lisävarustelu ja räätälöinti on tärkeä osa liiketoimintaa ja sen merkityksen odotetaan kasvavan merkittävästi tulevaisuudessa. ”Carsport on toteuttanut uudistettua strategiaansa määrätietoisesti, ensin avaamalla varustelukeskuksen Vantaalle maaliskuussa 2020, aloittamalla syksyllä Work System:n maahantuonnin ja huoltoautojen varustelun Suomessa. ISO 14001 ja ISO 9001 -sertifioinnit ovat luonteva jatko toimintamme kehittämistä ja kansainvälistymistä. Olemme ensimmäinen henkilökuljetusajoneuvoja valmistava koritehdas Suomessa, jolla on molemmat sertifikaatit”, kertoo Olli Ronkainen, Carsport Designin myynti- ja kehitysjohtaja.

Jonasson Oy – Carsport Design yrityksenä

Jonasson Oy on vuonna 1965 perustettu, alusta asti autojen sisustamiseen keskittynyt kotimainen perheyritys. Ylöjärveläinen Jonasson Oy – Carsport Design sisustaa ja varustelee Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford-hyötyautoista monikäyttöisiä esteettömiä- ja koululaistakseja, linja-autoja, autoverottomia retkeilyautoja, luksusluokan yritysautoja sekä tuotantoajoneuvoja omalla Carsport Design -tuotemerkillään. Yli 40 ajoneuvovarustelun ammattilaisen voimin Carsport valmistaa yli 500 yksilöllistä kevyttä hyötyajoneuvoa. Liikevaihto on yli yhdeksän miljoonaa euroa. Vienti suuntautuu pääasiassa Ruotsiin.


Lue seuraavaksi