Uutiset

Autot

Work System on solminut maahantuontisopimuksen Carsport Designin kanssa

Ruotsin johtava autokalustevalmistaja Work System on solminut maahantuontisopimuksen Suomen suosituimpiin kevyiden hyötyautojen varustelijoihin kuuluvan Jonasson Oy – Carsport Designin kanssa. Carsport Design on ylöjärveläinen perheyritys, joka on räätälöinyt ja varustellut autoja jo yli puolen vuosisadan ajan. ”Olemme erittäin onnellisia ilmoittaessamme, että olemme solmineet sopimuksen luotettavan ja ammattitaitoisen Carsportin kanssa”, sanoo Bengt Rimark, Work System:n toimitusjohtaja. “Voimme todeta, että arvomme ovat yhteiset kiinnittäessämme erityistä huomiota tuotteiden ja työn laatuun ja asiakaskokemukseen.”

Work System on ollut Suomen autokalustemarkkinoilla reilun viiden vuoden ajan oman tytäryhtiönsä kautta sekä verkkokauppana.  – “Olemme jatkuvasti kasvattaneet myyntiämme Suomessa, mutta haluamme nyt ottaa suuremman kehitysaskeleen ja kasvaa markkinoiden kärkijoukkoon myös Suomessa, samoin kuin olemme onnistuneet tekemään Ruotsissa. Siitä johtuen olemme etsineet Suomesta yhteistyökumppania, jonka kanssa voimme päästä tavoitteeseemme. Koemme että Carsport Design on tähän täydellinen kumppani”, sanoo Rimark.

Carsport Design on Pohjoismaiden suosituin kevyiden hyötyautojen koritehdas, joka tunnetaan parhaiten sen monipuolisesta muunneltavien sisustusratkaisujen valikoimasta Volkswagen-, Mercedes Benz- ja Ford -hyötyajoneuvoihin.  Tuotantoautojen lisävarustelu ja räätälöinti on tärkeä osa liiketoimintaa ja sen merkityksen odotetaan kasvavan merkittävästi tulevaisuudessa. ”Carsport on toteuttanut uudistettua strategiaansa määrätietoisesti, ensin avaamalla varustelukeskuksen Vantaalle maaliskuussa 2020 ja nyt ryhtymällä Work System-tuotteiden maahantuojaksi”, sanoo Olli Ronkainen, Carsport Designin myynti- ja kehitysjohtaja. “Erittäin korkealaatuiset Work System-tuotteet ja nykyaikainen monikanavainen asiakaspalvelu sopii täydellisesti näkemykseemme siitä kuinka asiakkaita tulisi palvella”.

Work System Ab yrityksenä

Texture dark concrete floor with mist or fog

Work System Ab on perustettu 2009. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsin Tenhultissa ja se on keskittynyt 100% autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin. Work System on edustettuna 23 eri paikkakunnalla joko omista toimipisteistään tai kumppaneidensa kautta Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Hollannissa.

Voimakas ja jatkuva kasvu ja laajeneminen yrityksen toiminnan alusta asti on tuottanut yritykselle esimerkiksi viisi peräkkäistä Gazelle-palkintoa sekä Super-Gazelle-tunnustuksen. Gazelle-tunnustuksen myöntää Ruotsin johtava liike-elämän aikakauslehti Dagens Industri ja tunnustus todistaa yrityksen kuuluvan toimialansa kirkkaimpaan kärkeen.

Work System AB:lla on erittäin vahva omistajatausta, johon kuuluu IKEA-perheen Kamprad-säätiön 100 % omistama Entreprenörinvest Ab sekä perustajat Jonas Hallenborg ja David Nord.

Jonasson Oy – Carsport Design yrityksenä

Jonasson Oy on vuonna 1965 perustettu, alusta asti autojen sisustamiseen keskittynyt kotimainen perheyritys. Ylöjärveläinen Jonasson Oy – Carsport Design sisustaa ja varustelee Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford -hyötyautoista monikäyttöisiä esteettömiä- ja koululaistakseja, linja-autoja, autoverottomia retkeilyautoja, luksusluokan yritysautoja sekä tuotantoajoneuvoja omalla Carsport Design -tuotemerkillään. Yli 40 ajoneuvovarustelun ammattilaisen voimin Carsport valmistaa yli 500 yksilöllistä kevyttä hyötyajoneuvoa. Liikevaihto on yli 9 miljoonaa euroa. Vienti suuntautuu pääasiassa Ruotsiin.

Lue myös: Carsport panostaa lisävarusteluun – uusi toimipiste Vantaalle

Lue seuraavaksi