Uutiset

Autot

Autoambulance SE Mäkisen omistukseen

Hinausauto työssä

SE Mäkinen on viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana määrätietoisesti laajentanut toimintaansa uusien autojen arvoketjussa. Nyt käsillä olevan hankkeen myötä tarkoitus on rikastaa yhtiön palveluita autojen elinkaaren myöhäisempiin vaiheisiin, käytössä olevien autojen logistisiin tarpeisiin. 

Tie- ja hinauspalvelut ovat oma erikoisalansa, johon nyt yritysjärjestelyn kohteena oleva Autoambulance – sen erinomainen kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta – vastaavat täydellisesti. Tämän lisäksi Autoambulancen kalusto soveltuu mainiosti autojenkuljetusten pika- ja lähisiirtoihin. Kalustolla luodaan myös valmiuksia sähköistyvän autokaupan last mile -asiakastoimitusten toteuttamiselle. Kaupan myötä erityisesti SE Mäkisen kuluttajille suuntautuvien palveluiden tarjontakyky vahvistuu tuntuvasti.

”Olemme pidemmän aikaa seuranneet uteliaina hinausautomarkkinaa. Järjestely Autoambulancen kanssa mahdollistaa meille vahvan sisääntulon markkinoille, joiden uskomme tulevaisuudessa kasvavan. SE Mäkisen valtakunnallinen toimitusverkosto yhdessä paikallisten hinausautotoimintojen kanssa luo toisiaan täydentävää suorituskykyä.”, toteaa SE Mäkisen toimitusjohtaja Iiro Mäkinen.

”SE Mäkinen uutena omistaja turvaa tavoitellun vauhdin Autoambulancen kasvulle ja kyvylle palvella paremmin asiakkaitaan. Olemme tyytyväisiä päästessämme jatkamaan Autoambulancen tarinaa yhdessä Suomen autologistiikan johtavan toimijan kanssa”, muotoilee Jaakko Lohjansalo, Autoambulancen perustaja.

Yritysjärjestelyssä hinausautoliiketoiminta siirtyy nyt uuteen SE Mäkisen perustamaan Autoambulance Group Oy -yhtiöön. Jaakko Lohjansalo aloittaa uuden yhtiön operatiivisena johtajana. Yhtiön tilauskanava, puhelinnumerot ja sähköpostit säilyvät ennallaan.

“Vaikka hinausautoliiketoiminta voi näyttäytyä samanlaiselta kuin meidän jo puoli vuosisataa harjoittama autojenkuljetustoimintamme, on sen luonne ja toteutustapa hyvin erilainen. On innostavaa päästä kehittämään uutta, näinkin lähellä omaa pääliiketoimintaamme olevaa markkinaa Autoambulancen kautta”, Iiro Mäkinen luonnehti yritysjärjestelyä.


Lue seuraavaksi