Uutiset

Autot

Autoambulance laajentui Pirkanmaalle

Juha Lahden pitkä liikekumppanuus Autoambulancen perustajan, Jaakko Lohjansalon, kanssa teki Autoambulancen vahvistamisen Pirkanmaalle luontevaksi. Lahti ja Lohjansalo ovat pitkään tehneet yhteistyötä ambulanssien parissa. Tästä oli hyvä rakentaa uusi avunantoketju, autojen ambulanssit. Rikkoutunut auto, nopea kuljetus Autoambulancella, kumppanuus autokorjaamojen kanssa ja asiakkaalle ehjä auto käyttöön. Siinä on Autoambulancen visio nykyaikaisesta korkeimmat laatustandardit omaavasta hinaus- ja kuljetuspalvelusta.

”Halusimme räätälöidä tiellä liikkujien avun erilaiset tarpeet. Meiltä löytyy tavanomaisen hinausauton lisäksi myös apu pienempiinkin vaivoihin ja hankaliinkin paikkoihin. Avulias kuljettajamme pääsee paikkaan kuin paikkaan tiepalveluautoksi rakennetulla Volkswagen Amarok -maastoautolla. Huonojen teiden päät, pienet pihat, ahtaat ja matalat paikoitusalueet ovat omiaan meille. Voimme tuoda lisävirran, renkaanvaihdon ja polttoaineet kätevästi hankalaankin paikkaan. Myös auton kuljetus matalista parkkihalleista onnistuu”, kertoo Lahti. 

”Meille oli alusta asti selvää, että haluamme palvella asiakkaita ilman pitkiä lähtöviiveitä. Odottavan aika on pitkä ja siksi nopeus on valttia. Sen vuoksi asiakkaamme saavatkin kuljetuksiin nopean startin toimipaikkamme keskeisen sijainnin vuoksi. Olemme hinaus- ja kuljetuspalvelu, jonka asemapaikka sijaitsee kaikkien pääväylien risteyksessä ja keskikaupungin lähellä. Apu ehtii niin Tampereen keskustaan kuin Pirkanmaan muille alueille nopeasti”, Lahti lisää.  

”Toimimme Pirkanmaan alueella päivystävänä hinaus- ja tiepalveluna 24 tuntia vuorokaudessa. Hinaamme ja kuljetamme henkilö- ja pakettiautot, mopoautot ja mönkijät. Myös kahden henkilö- ja pakettiauton kuljetus yhtäaikaa onnistuu hinausauto- ja perävaunuyhdistelmällä. Toimitamme tiepalvelua paikan päälle: lisävirran anto, renkaan vaihto- tai korjauspalvelu. Kaikissa autoosi tulleissa ongelmissa voit olla yhteydessä tilausnumeroomme, keksimme yhdessä asiantuntijoidemme opastuksella ratkaisun liikkumisen jatkamiseksi. Päivystyspalvelun lisäksi tarjoamme aikatilauksella toimitetut autojen ja koneiden kuljetukset niin lyhyille kuin pidemmillekin matkoille”, korostaa Lahti.
 
Lue myös: Autoambulance Oy – paljon muutakin kuin hinauspalveluita

Lue seuraavaksi