Uutiset

Työkoneet

TTS Työtehoseuran vuoden oppisopimuskumppani on Suomen Rakennuskone Oy

Oppisopimusviikko järjestetään valtakunnallisesti vuosittain. Viikon tarkoituksena on tuoda esiin ammatillista koulutusta ja oppisopimuksen monia mahdollisuuksia.

Työtehoseura valitsee vuosittain vuoden oppisopimuskumppanin. Valinnassa painotetaan oppisopimuskumppanin koulutusmyönteisyyttä ja pitkäjänteistä henkilöstön kehittämistä sekä sitoutumista työpaikalla tapahtuvaan ohjaamiseen. 

Vuoden 2020 oppisopimuskumppaniksi TTS Työtehoseura on valinnut Suomen Rakennuskone Oy:n. Suomen Rakennuskone Oy hyödyntää oppisopimusta rekrytoidessaan uusia mekaanikkoja yritykseen, tarjoamalla uusille työntekijöille henkilökohtaisesti suunnitellun ammatillisen kehityspolun oppisopimuksen avulla. Yrityksessä panostetaan myös opiskelijan ohjaamiseen ja osaamisen kehittymiseen aktiivisesti. 

Koulutusmyönteisyys ja henkilökunnan kehittäminen näkyy myös henkilökunnan osaamisen kehittämisessä työtehtävien vaihtuessa sekä perehdytettäessä työntekijöitä alan uusiin tekniikoihin.

Suomen Rakennuskone Oy:ssä vallitsee myös aktiivinen koulutusmyönteinen ja positiivinen asenne. Erityisesti halu kehittää yrityksen kilpailukykyä henkilökunnan osaamisen kehittämisen avulla.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura on yleishyödyllinen itsenäinen yhdistys, joka tarjoaa asiakkailleen valtakunnallisesti koulutus- ja kehittämispalveluja. Toimintamme tavoitteena on parantaa asiakkaitten työn ja tuotannon tehokkuutta, taloudellisuutta ja työturvallisuutta.

TTS Työtehoseura on yksi maamme suurimmista ja vanhimmista yksityisistä ammatillisen koulutuksen järjestäjistä, joka kouluttaa vuosittain noin 7 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi.

Koulutuksen lisäksi TTS Työtehoseura tutkii ja kehittää työmenetelmien tehokkuutta, energia- ja ekotehokkuutta, tuottavuutta ja erilaisten menetelmien ja laitteiden toiminnallisuutta vuosittain lähes 100 projektin voimin.

Lue myös: TTS tarjoaa kuljettajakoulutusta aikuisille ja nuorille (Konepörssin artikkeli vuodelta 2014)


Lue seuraavaksi