Uutiset

Työkoneet

Topi-Keittiöt tarjoaa Ylämaan Graniittia

Ylämaan ruskea

Topi-Keittiöt Oy:n uudessa kivitasomallistossa on kotimaisen Ylämaan Graniitin luonnonkivitasoja. Tuotevalikoima täydentyy Silestonen kvartsitasoilla sekä Dekton sintratuilla täyskvartsitasoilla. Kivitasomallistossa on värivaihtoehtoja 47 kappaletta. Topi-Keittiön mallistossa on kolme uniikkia graniitti- sekä kvartsiväriä. Topin omaa mallistoa ovat graniitit Cosmic Grey Sensa, Moak Black Sensa ja Steel Grey sekä kvartsiväreistä Coral Glay, Iron Bark ja Blanco Orion. Kuvassa on Ylämaan ruskeasta valmistettu taso.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme kivitasoja, jotka kestävät aikaa ja ovat laadukkaita. Valitsimme yhteistyökumppaniksi Ylämaan Graniitin, koska yrityksellä on pitkät perinteet kivialalla ja Cosentinon maahantuomat Dekton ja Silestone -kvartsitasot ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa”, kertoo Topi-Keittiöiden myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors. ”Lisäksi vain Topi-Keittiöiltä saatavat graniittit ja kvartsitasot tukevat mallistomme värimaailmaa ja ovat helposti yhdistettävissä ovimalleihimme”, Ojala-Fors jatkaa.

Luonnonkivi on materiaalina kestävä ja sen kuumuuden ja kosteuden sietokyky on korkea. Silestone-tasot ovat 94 % luonnonkvartsia ja materiaalin hyviä ominaisuuksia ovat korkea iskun-, hapon- ja naarmuuntumisen kestävyys, bakteriostaattinensuoja sekä laaja pintarakenne- ja värivalikoima.

Lue seuraavaksi