Uutiset

Työkoneet

Suomen Telakone Maxpo 2013 -näyttelyssä

Hyundai R290LC-9

Merkittävä Hyundai-uutuus esitellään, kun Hyundai R300LC-9A korvaa 30 tonnin kokoluokassa suositun R290LC-9 mallin. Vahvemmalla ROPS ohjaamolla varustettu uutuuskone omaa monia päivityksiä edeltäjäänsä verrattuna.
Koneen uusien päästönormien mukaisen Cummins QSB 6,7 moottorin automaattinen pakokaasujen jälkikäsittely ei keskeytä eikä heikennä koneen tehoa puhdistustoiminnan aikana. Moottori ei myöskään tarvitse lisäaineiden kuten urean / AdBluen käyttöä. Jäähdyttäjien puhallin on hydraulikäyttöinen, jolloin lämpeneminen on talvella nopeampaa ja kuumalla ilmalla jäähdytys vastaavasti tehokkaampi.

Kuljettajan pääsee valitsemaan nyt moottorin käyntinopeuden kaikilla kolmella eri tehoalueella. Paineenkorotustoiminto on automaattinen tai säätyy kuljettajan valinnan mukaan. Myös puomin ja käännön suhde säätyy automaattisesti tai kuljettajan toimesta. Iskuvasarakäytössä öljymäärän ja painetason valinta tehdään monitoiminäytöltä. Mukavuutta tuo istuinjousituksen kanssa samassa tahdissa liikkuvat hallintakahvat ja –konsolit, tehokkaampi automaatti-ilmastointi, monipuolinen handsfree ja helppokäyttöinen monitoimikosketusnäyttö. Peruutuskamera on saatavana jopa kolmella kameralla, joiden tuottama kameranäkymä saadaan yhtä aikaa näytölle.
”Pitkäkyntistenesto” voidaan aktivoida/poistaa kuljettajan taskussa mukana kulkevalla avaimella, joka avaa käytöneston. Kone- tai yrityskohtaisella monitoiminäyttöön kirjoitettavalla salasanalla saadaan kone haluttaessa myös käynnistettyä.

Suomen Telakone Maxpo 2013 -näyttelyssä      
Osasto: A150

Maxpo 2013 virallinen messuopas löytyy pdf tiedostona täältä

Lue seuraavaksi