Uutiset

Kuljetuskalusto

Stadin Mörinät syyskuussa 2024

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyt Stadin Mörinät saa jatkoa, kun tapahtuma järjestetään viimekertaisen alkukesän ajankohdan sijasta syksyllä. Stadin Mörinät on luonteeltaan samanlainen kuin sisartapahtumansa Mansen Mörinät eli kyseessä on vahvasti dieselinkatkuinen konenäyttely. Siinä järjestäjäyritykset kattavat näyttelyosaston omaan toimipisteeseensä, pihalle tai sisätiloihin. Lisäksi isompien konetalojen pihoilla nähdään myös eri laite- ja palvelutoimijoiden tarjontaa.

Stadin Mörinöiden konsepti on sama kuin Mansen Mörinöillä, koneurakoitsijoille ja autoilijoille suunnattu näyttelytapahtuma. Stadin Mörinöiden etuna on Mansen Mörinöiden tapaan rajaton näyttelytila. Kaikille halukkaille löytyy varmasti esittelytilaa. Ja jos yrityksellänne ei ole toimitiloja pääkaupunkiseudulla, kannattaa ottaa yhteyttä tapahtumajärjestäjiin, yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.stadinmorinat.fi

Mörinä-konseptin mukaisesti Stadin Mörinöillä nähdään maarakennus- ja koneurakointialan sekä kuljetusalan uutuuksia sekä niihin liittyvää varuste- ja palvelutarjontaa. Stadin Mörinöillä avautuu myös mahdollisuus päästä koeajamaan esiteltäviä laitteita. Eikä unohtaa sovi Mansen tapahtumasta tutuksi tullutta murkinapuolta. Vieraille on tarjolla monenmoista palanpainiketta perinteisestä grillimakkarasta aina hieman kulinaarisempiin vaihtoehtoihin.

Stadin Mörinät levittäytyy viimevuotiseen tapaan pääkaupunkiseudun alueelle, lähinnä sen ympäristöön Vantaalle ja Espooseen. Tapahtumajärjestäjien listaa päivitetään tapahtuman verkkosivulle. Sinne julkaistaan myös kartta, josta sijainnit selviävät, ja jonka mukaan on helppo laatia ajosuunnitelma. Ristiin rastiin ei kannata yrityksissä seikkailla. Sen verran suurelle alueelle ovat rastit levittäytyneet, että ajosuunnitelma kannattaa tehdä, jotta ehtii käymään kaikissa haluamissaan paikoissa.

Lisätietoa Stadin Mörinöistä tapahtuman verkkosivuilta osoitteessa www.stadinmorinat.fi. Seuraa myös tapahtuman ja Konepörssin sosiaalisen median päivityksiä asiaan liittyen. Viimeisimmät tapahtumatiedot kannattaa tarkistaa tapahtuman verkkosivuilta.

Vuorossaan toiset Stadin Mörinät järjestetään 27.–28.9.2024 (pe-la). Tervetuloa mukaan rentohenkiseen tapahtumaan sekä samalla tutustumaan kone- ja kuljetusalan viimeisimpiin kuulumisiin.


Lue seuraavaksi