Uutiset

Työkoneet

Snorkel lanseeraa vähäpäästöiset henkilönostimet

Snorkel on marraskuun aikana aloittanut uuden Speed Level -malliston tuotannon. Malliston nostimet SL26RTE ja SL30RTE ovat ensimmäiset litiumakuilla kulkevat keskikokoiset henkilönostimet.

Snorkelin uudet nostinmallit ovat täysin päästöttömiä ja toimivat litiumioniakustolla, jossa on sisäänrakennettu akustonvalvontajärjestelmä. Malliston integroitu sähköinen voimansiirto on kehitetty yhteistyössä Hyperdrive Innovation:in kanssa.

Vähentää kustannuksia ja kestää pitkään

Litiumioniakuston helppohoitoisuuden ansiosta nostimen ylläpitokulut pienenevät jopa 95 % prosenttia verrattuna polttomoottoriin. Valmistajan mukaan Speed Level -malliston käyttämä litiumioniakku kestää 20 kertaa pidempään kuin lyijyakut. Laitteen pienjännitejärjestelmä on helppo huoltaa, eikä vaadi erityistä korkeajännitekoulutusta. Järjestelmää on myös testattu olosuhdekammioissa lämpötiloissa -25 ° C – + 60 ° C. Sähkömoottorilla toimivat henkilönostimet vähentävät myös työmaiden melua.
Speed Level -malliston henkilönostimet omaavat tasausominaisuuden. Nostin pystyy tasaamaan itseään yhdeksän astetta eteen- ja taaksepäin sekä 13 astetta sivuttain, ilman tukijalkoja.

Simeri on Snorkel-henkilönostimien virallinen maahantuoja. Snorkel kehittää ja innovoi jatkuvasti uusia malleja. Snorkel haluaa tehdä nostimen käytöstä mahdollisimman helppoa ja teknillisesti edistynyttä. Lisäksi Snorkel välittää kestävyydestä ja ympäristöystävällisyydestä. ”Täten on luonnollista, että Snorkel on ensimmäinen henkilönostinvalmistaja, joka kehitti täyssähköisen litiumtekniikkaa hyödyntävän henkilönostimen.”

Lue myös: JCB Fastrac rikkoi oman ennätyksensä

Lue seuraavaksi