Uutiset

Työkoneet

Simeri aloittaa Leguan-henkilönostinten myynnin Uudellamaalla

Leguan Lifts Oy ja Simeri Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, joka kattaa koko Leguan-henkilönostinvalikoiman myynnin ja markkinoinnin Uudellamaalla. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä henkilönostinten jälkimarkkinoinnin parissa jo muutaman vuoden ajan. Lisäksi Simeri Oy:n tytäryhtiö, Simeri Estonia OÜ, aloitti Leguan-henkilönostinten myynnin Virossa vuoden 2019 lopussa.

“Leguanin itsekulkevat henkilönostimet täydentävät nykyistä henkilönostintarjontaamme, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä kokonaisvaltaisempia henkilönostinratkaisuja”, sanoo Tommi Kolehmainen, Simeri Oy:n COO.

Simerillä on pitkä historia henkilönostinten huollon ja käytettyjen myynnin parissa, mutta viimeisen muutaman vuoden aikana se on panostanut myös henkilönostinten myyntiin. Edustettujen brändien lista on kasvanut Genien lisäksi esimerkiksi Snorkel- ja Nagano-merkkisillä henkilönostimilla.

”Asiakkaamme käyttävät henkilönostimia usein haastavissa kohteissa, jotka vaativat henkilönostimelta erinomaisia maasto-ominaisuuksia. Leguan-henkilönostimet ovat markkinajohtajia tässä segmentissä”, kertoo Antti Alatalo, Simeri Oy:n myyntijohtaja.

Uuden sukupolven Leguanit on varusteltu useilla edelläkävijäominaisuuksilla kuten automaattinen tukijalkojen tasaus, joka lisää työn tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä käytettäessä henkilönostimia epätasaisilla alustoilla.

Kuvassa ylärivissä vasemmalta Kalle Dahlman (Finnsiirto Oy, myyntijohtaja), Antti Alatalo (Simeri Oy, myyntijohtaja), Mikko Toivanen (Leguan Lifts Oy, After sales insinööri), Jori Mylläri (Leguan Lifts Oy, vientipäällikkö). Vasemmalta keskirivi: Pekka Kolehmainen (Simeri Oy, toimitusjohtaja), Antti Sareela (Leguan Lifts Oy, myyntipäällikkö), Jani Käkelä (Avant Tecno Oy, varatoimitusjohtaja/myyntijohtaja. Vasemmalta alarivi: Antti Otava (Leguan Lifts Oy, toimitusjohtaja), Tommi Kolehmainen (Simeri Oy, COO).

Yhteistyöllä tavoitellaan markkinaosuuden kasvua uusien kohderyhmien myötä

Simeri on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen merkittävimmistä henkilönostinalan toimijoista. Leguan Liftsillä on kotimaassa markkinajohtajan asema itsekulkevissa tukijalallisissa henkilönostimissa, mutta Uudenmaan asiakkaita on tähän asti palveltu vielä pääosin Ylöjärven tehtaalta käsin.

Simerin paikallistuntemus ja laaja olemassa oleva asiakaskunta sekä erinomainen näyttelyhuoneen sijainti Kehä 3:sen varrella auttaa Leguan Liftsiä tulemaan lähemmäs Uudenmaan asiakaskuntaa. Simerin toimipisteellä asiakas voi käydä testaamassa nostinuutuuksia ja jälleenmyyjän varaston ansiosta toimitusajat parantuvat suoriin tehdastoimitukseen verrattuna.

“Uskon, että Simeri Oy pystyy paikallistuntemuksensa avulla tuomaan merkittävää lisämyyntiä uusien kohderyhmien myötä, joissa ei ole aiemmin totuttu käyttämään Leguanin itsekulkevia henkilönostimia”, kommentoi Antti Sareela, Leguan Lifts Oy:n myyntipäällikkö.

Simeri Oy:n myyntihenkilöstölle järjestettiin myyntikoulutus lokakuussa, ja uusimmat mallit ovat heti testattavissa Simerin uudessa Espoon Juvankartanontien toimipisteessä.

Antti Alatalo (Simeri Oy, myyntijohtaja), Pekka Kolehmainen (Simeri Oy, toimitusjohtaja), Antti Sareela (Leguan Lifts Oy, myyntipäällikkö).

Lue myös: Uusi henkilönostinmerkki markkinoille – Nagano.Lue seuraavaksi