Uutiset

Työkoneet

Satakunnan vuoden yrittäjäksi 2020 Rentti/Tracwest Oy

Satakunnan Yrittäjät on syyskokouksessaan palkinnut vuoden yrittäjänä Tracwest Oy:n Honkajoelta.

”Satakunnassa on valtavasti palkitsemisen arvoista yrittäjyyttä. Erityisesti tänä vuonna on ollut mukava tuoda pilkahdus iloa yrittäjien arkeen ja luoda uskoa tulevan kasvun mahdollisuuteen myös yrittäjäpalkinnoilla”, avaa Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen yrittäjäpalkintojen taustaa.


Maansiirtokoneiden parissa maanlaajuisesti

Satakunnan vuoden yrittäjäksi 2020 valittiin Honkajoella juuriaan pitävä Tracwest Oy, joka on monille tunnetumpi Rentti-nimellä. Rentti on maansiirtokoneiden maahantuoja, joka myy ja vuokraa maansiirtokoneita, murskaimia ja seuloja sekä lavetteja ja perävaunuja. Yritys on konevuokrauksen edelläkävijä ja Suomen johtava traktorien vuokraaja. Yrityksellä on myös huolto- ja varaosapalvelu.

Rentti on kolmen vuoden aikana luonut valtakunnallisen jakeluverkon, mikä näkyy myös vahvana liikevaihdon kehityksenä. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli jo yli 16 miljoonaa euroa, kun se vielä vuonna 2015 oli neljä miljoonaa. Kovasta kasvusta huolimatta myös liikevoitto on pysynyt vahvana.

”Yrityksen kasvussa yrittäjä Juha Leivon oma panos on näkyvä ja merkittävä. Rentti-brändin rakentaminen on tehty huolellisesti ja taidolla. Yritys myös tunnetaan valtakunnallisesti luotettavana kauppakumppanina ja hyvänä asiakaspalveluosaajana”, Kivinen jatkaa.

Rentti ei ole pelkkiä lukuja. Taustalla on yrittäjän rohkeus ja innovatiivisuus sekä halu kehittyä yritystä kasvattaen. Kasvuun on päästy onnistuneilla rekrytoinneilla sekä laadukkailla ja valikoiduilla kone-edustuksilla. Yritys nojaa useampaan tukijalkaan ja se luo turvaa taloussuhdanteiden vaihteluissa. Myös näkyvä markkinointi on ollut tärkeä osa kehitystä.

”Hakemuksia vuoden yrittäjäksi tuli paljon ja valintaa tehtiin tarkoin. Rentti nousi kuitenkin esiin vahvan kasvun lisäksi esiin innovatiivisuudella ja jatkuvan ja monialaisen kehittymisen myötä”, kertoo Kivinen valintaprosessista.

Ansioituneita yrittäjiä on Satakunnassa palkittu 1970-luvulta alkaen. Satakunnan vuoden yrittäjä ‑palkinto jaettiin Satakunnassa nyt jo 44. kerran.Kuvassa Rentin miehet; keskellä Juha Leivo, vasemmalla Markus Lehtimäki ja oikealla Frans Leivo.Konepörssi onnittelee valinnan johdosta!


Lähde: Satakunnan Yrittäjät


Lue seuraavaksi