Uutiset

Työkoneet

Sanylta lyhytperäinen 8-tonninen

Sany esittelee uuden lyhytperäisen, 8-tonnisen kaivukoneen mallimerkinnältään SY80U. Valmistajan mukaan se on suorituskykyinen, hinnaltaan edullinen ja polttoaineenkulutukseltaan vähäruokainen kone. Sen valmistamiseen käytetään merkin jo muista malleista tuttuja komponentteja.

Sany SY80U jatkaa merkille tuttua linjaa. Isoista koneissa nähtyjä ratkaisuja on nyt myös pienemmän kokoisessa koneessa. Kuljettajan istuin on jousitettu, hallintalaitteet ergonomisesti oikein sijoitettu ja näkyvyys hyvä kaikkiin suuntiin. Kumitelaisen koneen eristetty ohjaamo on kiinnitetty kumivaimentimin. Näin koneella pystyy työskentelemään pitkään väsymättä.    

Kompaktit mitat ja paljon varusteita

Midikaivukone on tarkoitettu käytettäväksi moninaisissa kohteissa. SY80U:lla hoituvat yleisimmät työt perusvarustein. Koneessa on vakiona kaksi lisähydrauliikkaa pikaliittimineen. Energiaa säästävät led-työvalot ovat nekin vakiona, kuten myös ohjaamon ilmastointi ja usb-liitännällä varustettu radio.

Koneessa on käytetty tunnettujen valmistajien komponentteja. Moottori on Yanmarin Stage V -päästönormit täyttävä, ajomoottori Nabtescon ja kääntökehän moottori Eatonin. Moottorin päästöjen kurituksesta vastaa dieselpartikkelisuodatin (DPF) ja hapetuskatalysaattori (DOC). Jäähdyttäjän puhallin on sähkötoiminen.

Taloudellista ja luontoa säästävää työtä

Valmistajan taholta todetaan, että Sany SY80U on kustannustehokas ja ympäristölleen ystävällinen kone. Hinta-suorituskykysuhde on erinomainen ja koneen muotoilu edistyksellinen. Käytössä on useita työtiloja (moodeja), joiden myötä saavutetaan alhaisin mahdollinen polttoaineenkulutus kaikissa olosuhteissa. Kone on varustettu myös polttoainetta säästävällä auto-stop-toiminnolla.  

Turvallisuus ennen kaikkea

Koneurakoinnissa turvallisuus on ensisijainen. SY80U on varustettu vakiona hydrauliikkasylinterin suojilla sekä letkunrikkoventtiilillä, joka on hyödyllinen suuri kuormia nostettaessa. Peilit, pyörivä varoitusvalo (majakka) sekä hyvä, laaja näkyvyys tekevät työskentelystä helppoa ja turvallista. Myös koneen ylläpito on helppoa. Kaikkiin huolto- ja tarkistuskohtiin yltää maassa seisten.     Sanyt tuo maahan ja jälleenmyy Machinery Oy.


Lue seuraavaksi