Uutiset

Työkoneet

Rentille uusi edustus

Tracwest Oy (Konevuokraamo Rentti) ja ja virolainen Palmse Mehaanikakoda OÜ ovat solmineet maahantuontisopimuksen PALMS-metsäperävaunujen ja -metsäkuormainten jakelusta yksinoikeudella koko Suomeen.

Edustukseen kuuluu koko Palms-tuotevalikoima sisältäen myös varaosa- ja huoltopalvelut. Laitemyynti ja jälkimarkkinapalvelut hoidetaan alkuvaiheessa Konevuokraamo Rentin neljän toimipisteen (Tuusula, Pirkkala, Honkajoki, Oulu) kautta koko maahan. Myyntiverkostoa täydentämään haetaan muutamaa jälleenmyyjää eri puolelle Suomea.
Laite- ja varaosamyynnin lisäksi Konevuokraamo Rentti tuo markkinoille myös Palms-metsäkuormainpakettien vuokrausmahdollisuuden.

Palms-metsäperävaunut ja -metsäkuormaimet sopivat luontevasti täydentämään Rentin monipuolista konevalikoimaa. Palms-tuotteet tunnetaan Suomessa hyvin jo entuudestaan, ja nyt nykyisten sekä uusien asiakkaiden tukena on myös laadukas varaosa- ja huoltoverkosto.

Palmsin tuotteisiin pääsee tutustumaan torstaina alkavilla MaatalousKonemessuilla Helsingin messukeskuksessa (to-la). Rentin osastolla numero 6k1 on esillä Palmsin perävaunuja. Paikalla tulee olemaan myös Palmsin tehtaan edustaja. Rentiltä toivotetaan tervetulleeksi tutustumaan uuteen edustukseen sekä muuhunkin talon tarjontaan.  


Lue seuraavaksi