Uutiset

Työkoneet

REMU Oy:n uudet tuotanto­tilat vihittiin käyttöön 24.8. Ähtärissä

Uuden tontin etuna on mm. sen sijainti aivan Yrittäjäntie 6:ssa sijaitsevan REMU:n vanhan hallin läheisyydessä. Myös läheinen sijainti alihankkijoiden vieressä puolusti tontin valintaa.
Tuotantotilaa uudesta toimipisteestä löytyy 2500 m², kylmää varastotilaa 1000 m² ja toimistotilaa 500 m². Kaikkiaan rakennuksen pinta-alaksi tuli noin 4000 m² ja tulevaisuutta ajatellen 1,7 ha tontille jäi vielä tilaa laajennukselle, joten toimi­tilojen riittävyys on turvattu myös pitemmällä tähtäimellä.

Viime vuosina yritys on panostanut voimakkaasti kasvuun Suomen ulkopuolella. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Juha Salmi ja markkinointipäällikkö Hanna Rissanen lähtivät USA:han perustamaan REMU:n ensimmäistä ulkomaista tytär­yhtiötä vuonna 2007. Reilua vuotta myöhemmin USA:n toiminnot saatiin hyvään vauhtiin ja vuodesta 2009 toimintaa on kehitetty Suo­mesta käsin. Tänä päivänä REMU:lla on tytäryhtiöt myös Saksassa ja Norjassa. REMU Oy on kasvu­hakuinen yritys, joka pyrkii erityisesti laajentamaan markkina-aluettaan.

Tuotteiden kehitystyö jatkuu, mutta halutun kasvun saavuttamiseksi yrityksessä panostetaan myös markkinointiin ja tuotannon kehittämiseen. Kasvuhakuisuudesta huolimatta yrityksen tähänastisista menestystekijöistä, laadukkaista tuotteista ja yksilöllisestä asiakaspalvelusta, ei tulla tinkimään jatkossakaan.

 

Internet-osoite: www.remu.fi

 

Lue seuraavaksi