Uutiset

Työkoneet

Cobra K15 SX25 -seulakauha Kuljetus Polar Oy:lle

Cernos Oy:n Cobra-seulakauhat olivat huhtikuun lopulla näytillä Oulun Oikioilla Konepäivillä Volvo CE:n toimipisteessä. Paikalla oli tietenkin myös kattava määrä Volvo-kalustoa. Tarjoilusta vastasi Terwa Food Truck, jonka tarjonnalla vierailijat saivat suurimmankin messunälän taltutettua. Cernos Oy:n Cobra K15 SX25 -seulakauhaa esitteli Suomen myynti.


Artikkelikuvassa Kuljetus Polar Oy:n Kari Hihnala (oik.) ja Cernos Oy:n Marko Melto paiskaavat kättä kaupan sinetiksi.


Cobra K15 SX25 luovutettiin Kuljetus Polar Oy:lle, joka luottaa Cobra-seulakauhojen laatuun ja asiakaspalveluun.

”Tämä on meille jo toinen uusi Cobra-kauha ja jatkossa niitä voidaan hommata lisääkin. Cobra seuloo laadukasta lopputuotetta hyvällä kapasiteetilla, joten meille Cobra seulakauhan valinta oli selvä juttu,” toteaa Kuljetus Polar Oy:n Kari Hihnala.

Kuljetus Polar Oy on luotettava maarakentamisen, kivi- ja maa-ainesmyynnin sekä tavaraliikenteen ammattilainen. Palvelukonseptissa on myös monipuoliset nosturi- ja vaihtolavapalvelut.

”Asiakkaat voivat tilata meiltä pienurakoita ja yksittäisiä palveluja, jotka soveltuvat hyvin oman kodin tai vapaa-ajan asunnon rakentamiseen. Kaikki toimeksiannot hoidetaan huolellisesti, asiakasta kuunnellen ja 60 vuoden kokemuksella”, jatkaa Hihnala.

Cobra K15 SX25 -seulakauhaa on uudistettu vuodelle 2024.

Nelirumpuinen pystyrumpumalli on valmistajansa mukaan se aito ja alkuperäinen seulakauha, joka on osoittanut toimivansa jopa haastavissa Pohjois-Suomen olosuhteissa. Pystyrumpujen ansiosta seulakauha ei holvaa niin helposti ja materiaalia saadaan seulottua olosuhteista riippuen 40–70 kuutiometriä tunnissa.

”Helpoilla ja kuivilla materiaaleilla asiakkaat ovat päässeet jopa yli 70 kuutiometrin kapasiteetteihin tunnissa”, toteaa Cernos Oy:n Suomen myyntipäällikkö Marko Melto.

Uudistettu Cobra K15 pitää sisällään kulmien kulumalevyt, vahvistetun huulilevyn ja rungon sisäisen vahvistuksen. Kauhassa on kaksi hydrauliikkamoottoria antamassa voimaa pyörittää rumpuja vaikeiden materiaalien kanssa.

”Rumpujen kiekot olemme tehneet 16 millimetriä paksusta Hardoxista. Jopa rumpuputki tehdään nykyään Hardoxista ja Cobra K15 -kauhan runkorakenne mahdollistaa 16–30 tonnin kaivukoneilla työskentelyn”, lisää Melto.

”Asiakkaiden viesti meille on, että valmistajalta suoraan ostaessa pystyy vaikuttamaan kauhan yksityiskohtiin. Kohtuuhintainen ja vahvarakenteinen seulakauha on se, mitä mullan ja maa-ainesten seulojat tarvitsevat. Cobra-seulakauha kuulemma osuu noihin spekseihin”, naulaa Melto.Lue seuraavaksi