Uutiset

Työkoneet

Pukeudu oikein töihinkin

Wexman Ab:n osastolla Eija Nilsson esitteli asiantuntevasti työ- ja huomiovaatteiden viimeisimpiä virtauksia. Työkamppeissa ollaan yleensä suurin osa työpäivästä, eikä koko ajan saa tuntua siltä, että nämä pitäisi saada jo pois yltä.

”Nyt suosittuja ovat niin sanotut Total stretch -housut. Ne venyvät neljään suuntaan ja ovat mukavat yllä. Ilman riipputaskuja ja polvisuojia olevat mallit on tarkoitettu esimerkiksi toimistotyyppiseen työhön. Nikkareille on tarjolla myös riipputaskulliset ja polvisuojilla varustetut mallit. Näillä voi mennä vaikka spakaattiin”, kertoo Nilsson.

”Oikeanlainen työvaatetus on kerrospukeutumista, jossa alle lisätään ja vähennetään kelin mukaan vaatekappaleita. Kelit ovat suuren osan vuotta meillä haastavat. Aamulla voi olla pakkasta ja iltapäivällä sataa vettä. Suosittu artikkelimme eli vedenpitävä ja hyvin hengittävä kuoritakki sopii kerrospukeutumisen avulla kaikkeen säähän”, jatkaa Nilsson. Oikea istuvuus on tärkeää myös työvaatteissa. ”Meillä on housuista esimerkiksi 21 eri kokoa. Niitä ei koskaan saa lyhentää, vaan kokeilemalla pitää löytää sellainen mitta, että esimerkiksi polvipaikat osuu oikeaan kohtaan.”

Maxpossa Wexman esitteli myös useita syystarjouksiaan, jossa 199 euron hintaan saa koko setin boxereista ja sukista aina kuoritakkiin ja stretch-housuihin saakka. Yhteensä 18 tuotetta. Erilaisia kombinaatioita sisällään pitävät tarjoukset ovat edelleen voimassa, joten kannattaa poiketa yrityksen nettisivuilla osoitteessa www.wexman.fi.

Lue seuraavaksi