Uutiset

Työkoneet

Palmse Trailer -tuotteet Rentille

Tracwest Oy:n (Konevuokraamo Rentti) syksyn 2022 kasvupolku jatkuu uusien maahantuontisopimusten myötä.

Tracwest Oy ja Palmse Metall OÜ ovat sopineet maatalous- ja maansiirtokäyttöön tarkoitettujen Palmse Trailer -perävaunujen maahantuonnista ja jakelusta Suomeen. Palmse Trailerin mallistoon kuuluu laaja valikoima maansiirto-, paali-, vilja-, karjankuljetus- ja koukkuperävaunuja sekä koneenkuljetuslavetteja. Palmse Trailer -tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja Suomessa sekä myös koko Skandinaviassa ja muualla Euroopassa.

Palmse Metall Oü:llä on 20 vuoden kokemus perävaunujen valmistuksesta ja Haljalan kunnassa sijaitseva, kokonaispinta-alaltaan lähes 10 000 neliömetrin tuotantolaitos, on valmistajan mukaan yksi maailman nykyaikaisimmista perävaunutehtaista. Teräsleikkeet leikataan laserleikkureilla ja hitsaus on pitkälle robotisoitua.

Konevuokraamo Rentin edustukseen kuuluu koko Palmse Trailer -tuotevalikoima sisältäen myös varaosa- ja huoltopalvelut. Laitemyynti ja jälkimarkkinointipalvelut hoidetaan alkuvaiheessa Rentin neljän toimipisteen (Tuusula, Pirkkala, Honkajoki, Oulu) kautta koko maahan.

Myyntiverkostoa täydentämään haetaan muutamaa jälleenmyyjää eri puolelle Suomea. Laite- ja varaosamyynnin lisäksi Rentti tuo markkinoille myös Palmse Trailer -perävaunujen vuokrausmahdollisuuden.

Palmse Trailer -perävaunut sopivat luontevasti täydentämään Rentin monipuolista konevalikoimaa. Palmse Trailer -perävaunut tunnetaan Suomessa hyvin jo entuudestaan ja nyt nykyisten sekä uusien omistajien tukena on myös laadukas varaosa- ja huoltoverkosto.Lue seuraavaksi