Uutiset

Työkoneet

Nosturipalvelut laajenevat – Rautajärven Konehuollosta valtuutettu Fassi-huoltopiste

Maarakennuskoneiden, porauskaluston ja nostolaitteiden asiantuntija Rautajärven Konehuolto Oy kasvattaa palvelukonseptiaan entisestään, kun Fassi-nosturien huolto- ja varaosapalvelut liittyivät huhtikuun alussa yrityksen repertuaariin. Grutech Oy:n maahantuomat Fassi-nosturit täydentävät mainiosti Rautajärven Konehuollon valikoimaa ja monipuolisuuteen perustuvaa toimintatapaa.

Kangasalla ja Tuusulassa toimiva Rautajärven Konehuolto on palvellut maamme rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kymmenen vuoden ajan, ja yrityksen toiminnan laadukkuus on vakuuttanut alan vaativan asiakaskunnan. Kentän ääni on kuulunut kauas ja asiakastyytyväisyyden kautta Rautajärven Konehuollon maine on korkealla tasolla myös alan maahantuojien joukossa. Yhteistyöneuvottelut Grutechin ja Rautajärven Konehuollon kesken alkoivatkin asiakastoiveiden kautta, ja samoihin korkeiden laadullisten toimintaperiaatteiden yhdistämät yritykset saivat sopimuksen nopeasti aikaan.

Fassi vahvassa kasvussa

Grutech on määrätietoisesti kasvattamassa huoltoverkostoaan maassamme ja palvelun taso viedään paikallisesti uudelle tasolle. ”Pyrimme löytämään uusia osaajia sellaisilta paikkakunnilta, joilla niitä ei vielä ole, mutta olemassa olevaa tai potentiaalista asiakaskuntaa löytyy. Täysin uusien paikkakuntien lisäksi etsimme vaihtoehtoisia huoltopisteitä suurempiin kaupunkeihin, joissa asiakaskuntaakin on laajemmin”, kertoo Grutechin jälkimarkkinointipäällikkö Tomi Ilonen.

”Tätä kehitysprojektia silmällä pitäen Rautajärven Konehuollon omistaja Matti Tuokon yhteydenotto tuli oivaan saumaan, sillä Pirkanmaalla kasvavan asiakaskunnan myötä myös alueen huoltoresurssien pitää kasvaa. Lisäksi Rautajärven Konehuollon joustava huoltopalvelu sekä liikkuvat huoltoautot ovat toivottuja ja tarvittavia lisäominaisuuksia. Järjestelmälliset tilaratkaisut uudessa hallirakennuksessa sekä asiantunteva ja aiempaa kokemusta nostureista omaava henkilökunta eivät jättäneet epäselväksi mitään sen osalta, etteikö yhteistyösopimusta tehtäisi”, korostaa Ilonen.

PK-seudun palvelut kasvavat

Rautajärven Konehuollon korjaamoista vastaava ja osakas Janne Sipilä on hyvin tyytyväinen Fassi-nosturien liittymisestä yrityksen monipuoliseen nosturihuolto- ja tarkastusvalikoimaan.

Rautajärven Konehuollon Tuusulan toimipiste kasvattaa pääkaupunkiseudun huoltokapasiteettia ja tuo mukanaan lisäresursseja liikkuvien huoltoautojen sekä joustavien palveluaikojen valikoimaan.
”Huomattava osa Fassin asiakkaista operoi pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä. Rautajärven Konehuollon kumpikin toimipiste on varusteltu Fassin vikadiagnostiikkaohjelmilla sekä nosturin toiminnan kannalta kriittisimmillä varaosilla. Näin ollen asiakkaiden ei aina tarvitse tilata osia ja odottaa niiden saapumista, vaan he saavat välitöntä palvelua ja arvokas työkone on jälleen nopeasti työkäytössä”, kertoo Rautajärven Konehuollon Janne Sipilä.
”Olemme myös panostaneet konekantaan huomattavasti ja esimerkiksi aarporaus onnistuu nyt myös Tuusulan toimipisteessä. Luonnollisesti myös nosturien tarkastustoiminta jatkuu kummassakin toimipisteessä, mikä tuo merkittävää ajan ja kustannusten säästöä asiakkaille”, jatkaa Sipilä.

Jatkuva koulutus

Nopeasti kehittyvä nosturiteknologia vaatii luonnollisesti jatkuvaa seurantaa ja henkilökunnan koulutus on hyvin tärkeää.
”Grutechilla on käynnissä jatkuvan koulutuksen periaate ja Rautajärven Konehuollon ammattitaitoinen henkilöstö on saanut jo hyvin perusteellisen Fassi-koulutuksen. Saumaton tiedonvälitys yritysten välillä on oleellisen tärkeää, mikä näkyy asiakkaille palvelun nopeudessa sekä kustannustehokkaassa hintatasossa. Yhteistyömme on lähtenyt hyvin käyntiin ja asiakkaita on ensimmäisten viikkojen aikana palveltu jo useita. Katsomme luottavaisesti kohti tulevaa ja uskomme, että Rautajärven Konehuollon palvelut tulevat olemaan tärkeä osa toimivaa huoltoverkostoamme”, päättää Ilonen.


Lue seuraavaksi