Uutiset

Työkoneet

Muutoksia Finnmetko Oy:n johdossa

Koneyrittäjien toimitusjohtaja Matti Peltola on nimitetty Finnmetko Oy:n vt. toimitusjohtajaksi 28.1.2021 alkaen. Peltola jatkaa yhtiön hallituksen jäsenenä. Samalla yhtiön liiketoimintajohtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi nimitettiin DI Tapio Hirvikoski.

”Kiitämme väistyvää toimitusjohtajaa Erkki Eilavaaraa hänen pitkäaikaisesta panoksestaan yhtiön kehittämisessä. Vetovastuun vaihto osuu nyt tulevan FinnMETKO 2022 -näyttelyn järjestelyiden kannalta sujuvaan ajankohtaan”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Markku Suominen.

Yhtiön operatiivisista toiminnoista liiketoimintajohtajana ja varatoimitusjohtajana 28.1.2021 alkaen vastaava Tapio Hirvikoski on ollut Koneyrittäjien ja Finnmetko Oy:n palveluksessa yli 25 vuotta, viimeksi markkinointipäällikkönä.

”Jatkamme edelleen koneyrittäjien omien tuotteiden, kuten Koneyrittäjä-lehden ja FinnMETKO-näyttelyiden kehittämistä osaavalla, kokeneella ja asiakaskunnalle tutulla organisaatiollamme. FinnMETKO 2022 -näyttelyn suunnittelu on täydessä vauhdissa ja osastomyynti alkaa toukokuussa”, Hirvikoski toteaa.


Lue seuraavaksi