Uutiset

Uutiset

FinnMETKO täytti paikkansa – kauppa kävi

Konetyöalojen ammattilaisten suurtapahtuma FinnMETKO 2020 -näyttely keräsi kolmen näyttelypäivän aikana 9 950 kävijää.

”Kiitokset kaikille näyttelyyn osallistuneille, kävijöille, näytteilleasettajille ja näyttelyn järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille. Yhdessä saimme aikaan hyvähenkisen ja onnistuneen tapahtuman tässä uudessa, erikoisjärjestelyjä vaatineessa tilanteessa”, sanoo näyttelyn johtoryhmän puheenjohtaja Markku Suominen.

”Osallistujilta saatu palaute on ollut myönteistä. Paikalla olleet näytteilleasettajat kertoivat tavoittaneensa kohderyhmänsä ja tehneensä hyvin kauppaa näyttelyssä”, toteaa Suominen.

Ykköskuski-kilpailun voitti Teemu Sillanpää

Näyttelyn viimeisenä päivänä järjestetyssä maarakennuskoneenkuljettajien SM-kilpailussa Ykköskuski-kisassa voiton nappasi Teemu Sillanpää. Toiseksi kisassa tuli Jaakko Hannula ja kolmanneksi Kim Lehkonen.

Kilpailussa mitattiin kuljettajien taitoja kahdella maarakennuskoneella: pyöräkuormaajalla ja kaivukoneella. Voittaja ratkesi yhteistuloksen perusteella. Kilpailun järjesti GRADIA Jyväskylä.

FinnMETKO-näyttely järjestetään kahden vuoden välein. FinnMETKO 2022 pidetään 1.–3.9.2022.

Konetyöalojen ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO 2020 on raskaskonealojen päätapahtuma Suomessa. FinnMETKO 2020 -näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjät ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. www.finnmetko.fi

Lue seuraavaksi